Matip je neverovatna rupetina, jama, oba gola na njegov kiks, napolje bedo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakva partija Reala trebali su 5 da zabiju,ali nije se dalo.Sve pohvale za svakog igraca prosto fenomenelano...
Samo da istaknem,a to vide oni koji gledaju Real...Alonso mi djeluje kao stariji lik koji je sisao ispred zgrade da djecu obraduje tako sto ce igrati s njima,smijesno kako se sprda lik
EDIT: Di Maria prelud u ovoj 4-3-3 formacijiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Jbes mi sve, ali Carlo je doktor. Kako je on Di Mariu transformisao u masinu u ovom sistemu, bolest. Koliko covek pokrio, evo malopre otisao na bok da izigrava beka.
Najvise ovo godi Modricu koji ima vise prostora, i ne mora da brine za odbranu, a sto je najjace i on se dosta popravio u tom delu. Dodas tu dr Alonsa, i to je beton veza.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Da Ronaldo nije pijan, ovo bi bilo 5 razlike na poluvremenu. Nikad jaci Real.
Tito!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ronaldo mogao 3 gola da zabije,dvije odbrane golmana i stativa
Di Maria meni bolesno dobar,ali i svi ostali stvarno ne bi da izdvajam nikoga osim Alonsa,ali ne sto je najbolji nego sto je opusten pa mi interesantno evo sam sretan kao malo dijete necu da vas lazemZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment