Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Brajkula View PostMnogo lep Siti, mnogo....da nije Klopare i one ljubavi sa igračima, one emocije i svega što ide uz onog genija fudbala, navijao bi Brajko za najlepši fudbal ove godine, na Siti iako ne gotivim baš te arapske i ruske klubove. Dakle kad je već Juve ispao, Klopara, a da nije njega, lagano bi se uhvatio za Jaju Turea i Alvara Negreda.
Vidi Demikelisa sto pusti Cavija da sutira :/ Morao je ranije da ide u blok to i Brajkula zna je l' tako, tako je!
Uklopio Pelegrinio caskom, pa i njegov Real uzeo bodova nenormalno nesto nego Barselona tad bila luda kao struja.
Stali katalonci na loptu, umrtvili dosta sad. Steta sto je Aguero kanal za ovu tekmu.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSamo Kunic Aguero <3
Vidi Demikelisa sto pusti Cavija da sutira :/ Morao je ranije da ide u blok to i Brajkula zna je l' tako, tako je!
Uklopio Pelegrinio caskom, pa i njegov Real uzeo bodova nenormalno nesto nego Barselona tad bila luda kao struja.
Stali katalonci na loptu, umrtvili dosta sad. Steta sto je Aguero kanal za ovu tekmu.
Mnogo sere ovaj sudija, mnogo seče za gluposti Siti.
Rešio Ibra Kuzen, sviraj kraj sudija, ne treba to više da se igra.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Rešio Ibra Kuzen, sviraj kraj sudija, ne treba to više da se igra.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNe znam samo sta je Hipija najavljivao, gde ces bre na ove, da igraju 5 utakmica mozda Lever da 1 gol.
Comment
-
Ibra majstor.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bas onog sto sam se i bojao, ocekivao sam vise od utakmice Man City-Barca, prvo poluvreme nista posebno, nadam se da ce drugo biti bolje.
PSG vec u 1/4 finalu, njima je jedno poluvreme bilo dovoljno.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostTuko ih Brajko iskusno singl za soma, okačiće posle kad sudija svira kraj tamo u temi za kladionicu.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment