Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
-
Evidentna je razlika u kvaliteti. Očekivano je Dinamo izvršio pritisak, imaju ekipu za takvo nešto, strašan vezni red + Sammir u vrhu napada. Šteta zbog one nesmotrenosti na početku susreta. Rekoh ja da ovako kvalitetna ekipa ne može sastaviti 2 loše utakmice, tako je već godinama, jedan kiks i nakon toga ponovo dominacija. Koliko će samo dobiti odlaskom nesposobnog Krunčića, još ako Mamić dovede kvalitetnog trenera, a ne nekog pijuna moći će daleko dogurati. Još uvijek ima mnogo posla pred njima, al' na odličnom su putu i sa ovakvom dominacijom vrlo lako mogu do prolaza. Bjelica je malo podcijenio protivnika, a još se drži iste taktike kao i na Maksimiru samo što su sada Dinamovci njih u potpunosti prokontali.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostZato sam ja singlirao iskusno prolaz Dinamo, 5,7 kvota A na drugom isto prolaz Dinama i dodao Steaua x2,Bazel 3+ i Vekic tenis
Comment
-
I opet Aron Ramzi. Hocu da vidim Frimponga ili Sanoga u 2. poluvremenu, nadam se da nece ubacivati Gibbsa, mislim da nema potrebe da se znoji.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostEvidentna je razlika u kvaliteti. Očekivano je Dinamo izvršio pritisak, imaju ekipu za takvo nešto, strašan vezni red + Sammir u vrhu napada. Šteta zbog one nesmotrenosti na početku susreta. Rekoh ja da ovako kvalitetna ekipa ne može sastaviti 2 loše utakmice, tako je već godinama, jedan kiks i nakon toga ponovo dominacija. Koliko će samo dobiti odlaskom nesposobnog Krunčića, još ako Mamić dovede kvalitetnog trenera, a ne nekog pijuna moći će daleko dogurati. Još uvijek ima mnogo posla pred njima, al' na odličnom su putu i sa ovakvom dominacijom vrlo lako mogu do prolaza. Bjelica je malo podcijenio protivnika, a još se drži iste taktike kao i na Maksimiru samo što su sada Dinamovci njih u potpunosti prokontali.
Originally posted by Toshe View Postljudi nisam gledao prvo poluvreme na Arsenalu a imam 3+ kako ide? hoce li biti golavaLast edited by Brajkula; 27-08-13, 21:40.
Comment
-
Originally posted by Toshe View Postljudi nisam gledao prvo poluvreme na Arsenalu a imam 3+ kako ide? hoce li biti golavaOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Theo Walcot je igrac zbog koga ne bih trepnuo da ode iz Arsenala! Rekao sam to nekoliko puta i govorim opet! Igrac koji ce i sa 27 godina biti potencijal. Di Maria dodji, uljepsaj mi jesen!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе одговара њему да ту неко дође ко ће да гура своју идеју, Мамић је ту бог и батина, јачи утицај на све институције у клубу има него Берлускони у Милану, јбг то му је профит, лепа пара, неће тај дати нико да му меша слатко.
Лежерна игра, Арснеал углавном правио жансе, Жиру прекаљени машио. Са друге стране, Турци погодили стативу и једну пречку се иста не сабира јер је пре тога свиран офсајд, имали су и један леп слободњак, Бруно Алвеш за 10цм поред стативе. Укратко.
Ma znam brate, zato sam i napisao "ako". On želi da ima tu potpunu kontrolu, takav karakter i to je to. Zato ga je Halilhodžić 'ladno odbio. Tačno se ne bih iznenadio kada bi vratio još jednog svoj pijuna - Čačića.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЖиру је крамп, шта човек маши страшно, ја бих једну од ове две шансе у последњих 20 минута реализовао, бих лепоте ми моје !
Originally posted by Brajkula View PostУвек си био прекаљен ас Микула Survivor, активирај се мало у кладионичарској теми, чисто да бацакамо нека мишљења шта и како, "заједно смо јачи", не можемо манда и ја против целог светаOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostJa kad bih se aktivirao, tačno bi mi davali neke levate utakmice
Жиру ће да ћушне 15 комада, јбг мораће да се форсира. Шчешни је легенда, много велика будала, омиљена фаца из Арсенала мени, наравно уз Арона убицу.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostTheo Walcot je igrac zbog koga ne bih trepnuo da ode iz Arsenala! Rekao sam to nekoliko puta i govorim opet! Igrac koji ce i sa 27 godina biti potencijal. Di Maria dodji, uljepsaj mi jesen!Last edited by AK47; 27-08-13, 22:08.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment