Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Тачно би спалио овај усрани Селтик како ми избацише тикет...
Још као нећу да се залићем са двојком ај да ставим Х2 и винер 2 ма каки, трпају казахстанци само тако.
Селтик би мого да се придружи Ренџерсу у 3. лиги можда је и то велики ранг такмичења за њих.
SpoilerКаква су говна наредну ће да просују ове казахстанце 5-0 и да уђу у ЛШ
Comment
-
Kazahstanci bas odigrali disciplinovano (jos sreca), cudna igra u napadu bitno je samo nabiti loptu u 16 m pa sta bude. Svaki aut je opasnost isto ko i korner, vecina igraca u 16m Celtica i odbijanja sto im se isplatilo dva puta. Prosjecna su ekipa koja kvalitetom ne moze parirati Celticu, ali borbenoscu sigurno mogu.
Comment
-
Ja nisam mogao da verujem kad sam malopre pogledao postave ekipa, i kada sam u Šahtjoru video igarča kojeg sam pre par godina gledao u drugoj ligi Srbije, i maltene smo ga ismejavali kako je taj lik smešno igrao pojedine utakmice. Simčević. A on sad prvotimac kazahstanske ekipe, koja će se, uz malo sreće i hrabrosti, plasirati u grupnu fazu Lige Šampiona. Još jedan dokaz da se fudbal igra u svakoj zemlji sem kod nas.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
ПСВ : Zoet, Rekik, Bruma, Willems, Brenet, Maher, Schaars, Park Ji-Sung, Matavž, Wijnaldum, Depay
МИЛАН : Abbiati, Mexès, Zapata, Abate, Muntari, Boateng, Montolivo, Emanuelson, de Jong, Balotelli, El Shaarawy
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
ПЛЗЕН : Kozáčik, Limberský, Řezník, Procházka, Čišovský, Hořava, Horváth, Petržela, Darida, Kovařík, Wágner
МАРИБОР : Handanovič, Mejač, Potokar, Rajčevič, Viler, Milec, Ibraimi, Cvijanovič, Mertelj, Tavares, Bohar
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
П.ФЕРЕИРА : Degra, Santos, Marcos, Romeu, Leão, Rui Miguel, Sérgio Oliveira, Rodrigo Antônio, Filipe Anunciação, Irobiso, Hurtado.
ЗЕНИТ : Lodygin, Lombaerts, Hubočan, Smolnikov, Anyukov, Shirokov, Zyryanov, Witsel, Bystrov, Danny, Kerzhakov
ЛИОН : Lopes, Bedimo, Biševac, Fofana, Miguel Lopes, Grenier, Gourcuff, Malbranque, Gonalons, Lacazette, Benzia.
Р.СОСИЈЕДАД : Bravo, C. Martínez, Cadamuro, De La Bella, Bergara, I. Martínez, X. Prieto, Zurutuza, Griezmann, Seferovic, Vela
Expand
Comment
Comment