Porto ide dalje, kako su se samo vratili poslije 0:2. Ubjedljivo najjača tekma LE ove sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zato sto je svjestan da od Trabzona ne moze ni primiti 2 gola , a kamoli izgubiti 2 ili vise razlike , pa taman da ja igram
Comment
-
Odlicni smo,ovi ne mogu pola da predju,gol visi o koncu...Svidja mi se sto ne igraju kao govna onako mrsko kao sto su igrlai u Torinu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Evo gola,odlicno se sporazumeju Djovinko i Osvaldo,zasluzeno vodimo,samo da se ne opuste kao na prosloj utakmici.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Evo 2-0 odlicni veceras Djovinko,Oosvaldo ponovo dao gol,izgleda da ga Konte doveo u redDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostEvo 2-0 odlicni veceras Djovinko,Oosvaldo ponovo dao gol,izgleda da ga Konte doveo u red
Kod ovog drugog gola Markizio odradio 70% posla, lopta ala Pirlo za Đovinka
EDIT: Evo i izmene Pogba aut Padoin in, bravo Konte, iskusno
Comment
Comment