Originally posted by Crna Zmija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by Crna Zmija View PostSlaze sa brat Akan sa mnom, nije mi potrebna veca satisfakcija.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostOd svih klubova on Real izabrao, ko da ne zna koliko je zvezda sjebao taj placenicki klub
Kaze mi rodjak eto ti Real,a ja cu za Barcelonu ...nemoj Juve oni vole da kradu,a Englezi jbg nisu ni postojali tadaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNije Bejlara propao, nego dosao povredjen. Ima vremena za njega. Jos gore ce biti kada bez drugog najboljeg igraca stradaju Brajkulicini puleni.
U 91. minutu Hegeler za pobedu Nevercusena...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
-
Originally posted by AK47 View PostKaze mi rodjak eto ti Real,a ja cu za Barcelonu ...nemoj Juve oni vole da kradu,a Englezi jbg nisu ni postojali tada
Најјаче је кад се навијач Милана смеје а и они кажњени те давне нам 2006.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNemoj da LJazes, odabrao si ih zbog trofeja. Priznaj ne budi sckapi
Pojma nisam imao ni ko osvaja niti ista,poslije rata mi je bilo samo vazno da se najedem
Wada,jel to tebi Bale drugi najbolji igrac Reala?...jeste kad je Alonso u kolicima,a i tada je upitno
Brajkula sprdam se sta ti je sto si ogranicenZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNe moz' ti tu nista, to je kletva, svaki igrac sa Ostrva koji ode u Real, propadne...Spoiler
Covek se sprdao, da ne pominjem Xabi-a macku. Nemoj to da pricas Freskaro.
Akane, pa Xabi je povredjen, pricam za mec sa Juventusom.sigpic
Comment
Comment