Povrijeden klempo,bole ga usi valjda jos od predstavljanja kad su navijaci pjevali o Ozilu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2013/2014 - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostNije baki, drugi neko je tu legendu propovedao...
Akane, koliko vidim Bale nije bio ni na klupi...
Moj Brajkulice, hoce li to Real nokautirati tvoj Juve?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Silva bio povrijedjen bas dugo , to je jedini razlog sto ne igra u prvoj..
Prije povrede je svaku starter bio .
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostInace Negredo u ovom trenutku za klasu jaci igrac od Dzeka, nema tu price. Pokretljiviji, ulazi u duele. Ali Navas da ti igra prije Silve, pa koliko pecak moras da budes?sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBejlara povredjen, ne diraj coveka.
Moj Brajkulice, hoce li to Real nokautirati tvoj Juve?
Sta ti je Real...
Pa nema vece kletve nego odlicnom igracu pozeleti prelazak u Real.sigpic
Comment
-
Nije Bejlara propao, nego dosao povredjen. Ima vremena za njega. Jos gore ce biti kada bez drugog najboljeg igraca stradaju Brajkulicini puleni.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by D-Wade View PostNije Bejlara propao, nego dosao povredjen. Ima vremena za njega. Jos gore ce biti kada bez drugog najboljeg igraca stradaju Brajkulicini puleni.
Brajkulice, prodaj meni diplomu, ne bacaj.
A mozes i Tomi, mozda ce vise da ti plati.sigpic
Comment
-
Dzeparosi iz Torina ja ih ne mrzim uopste,ali ih vala i ne gotivim daleko bilo
Real otjerao Higuaina i Ozila,a doveo Modrica,Balea za 135 miliona + odbili ponude za Benzemu koji ne moze da hoda...prelazim na bocanje definitivnoLast edited by AK47; 02-10-13, 22:54.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment