Ma naravno , ali poslije onakve sezone mislim da je mogao i u bolji tim , ali hajde nema veze
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Serie A 2013./2014. (transferi, spekulacije, pripremne utakmice...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Izgleda propalo , nista od transfera Buraka u Lazio
Comment
-
E Kaka Kaka , da si se ranije vratio ne bi skidao taj osmijeh s lica , jebali te milioni
Ali hajde , bolje ikad , nego nikad
Comment
-
-
-
Originally posted by PRINCE View PostSada kada je propao on se hvata za grb...VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Posthvata se za grb zato sto voli Milan, da vise voli novac sedeo bi na klupi u Realu i uzimao im 10 miliona godisnje ili bi otisao u neku egzoticnu ligu gde bi bio bogotac i gde bi ga placali suvim zlatom... i ne mozes reci da je propao, svakako je stariji i ne moze da se vrati u onu formu kakvoj je bio ali i kao takav je za Italiju a narocito za Milanov vezni red ogromno pojacanje i upgrade
Comment
-
Konte stopirao trougao Borielo-Kvaljarela-Djilardina bar sam ja tako cuo,ostaje jos 40 minuta videcemo sta ce se desitiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment