Originally posted by Brajkula
View Post
Voleo bih da vidim taj dvomec Freiburga i Viole, mozda ga i budemo gledali sledece sezone u Evropi, mada su ovi oslabljeni, ali su u isto vreme doveli fina pojacanja, vrlo kvalitetan klub koji je prosle sezone zajebao par vrhunskih ekipa u Bundesu.
BL jednako finalisti LS, Seria A jednako Juve. Mozes i tako da gledas ako cemo pravo. Ali u Bundesu se pored prva dva mesta uvek igrao kompetitivan fudbal, uvek se tu gurao Schalke, pa onda i svi ostali. Bayern je ispred jer je previse jak, a ne liga slaba, u Seriji A je suprotno dokazali Bavarci protiv tvog Juvea to. Jeste Juve jak, ali ostatak lige kaska. A pogledaj kako se Dortmund pojacava, bice jaci nego prosle sezone.
Je l' Rossi ziv ??? Mislim da od njega ne treba ocekivati nista, treba videti u kakvom je taj stanju posle dve godine ne igranja fudbala. Ako je Gomez dosao, onda mozda treba ocekivati odlazak Jovete, pa i Ljajica za koga se upravo Milan interesuje.
Napoli opet u LS i u ligi, a posto je Rafa specijalista za isto takmicenje, ocekujem fin plasman od njih, pogotovo ako ostane Cavani (a nece ostati), dok ce u ligi doziveti kiks. Msm, bez Cavanija, to je ipak daleko slabija ekipa, naravno da ce De Laurentis dovesti zamenu, ali tesko da neko moze njega da zameni (neko rekao Jovetic ?? ).
A sto se Rome tice, bice oni jaki posto ih je preuzeo sjajan strucnjak Garcia koji nije Spanac inace. Eto zanimljivo sto istices ocajnu odbranu, koji je paradoks u pitanju kad je Marquinhos imao bas finu sezonu, momak je nevidjen potencijal. Ali, eto, neka bude da i ja ocekujem od njih nesto sledece sezone. Videcemo na sta ce i Inter da lici...
Msm videcemo, meni je u principu Bundes jaca liga po svim merilima, kompetitivnija, finansijski daleko stabilnija itd, infrastruktura, puniji stadioni, a i koeficijent to pokazuje, daleko su otisli Nemci, dok Portugalci i po meni realnije u buducnosti, Francuzi, prete da preotmu 4. mesto vec sledece sezone, zamisli samo dokle PSG moze da dogura sledece sezone sa Cavanijem i Ibrom kao napadacima, kakvu ce dubinu taj klub imati. A mozda i jedan od najboljih igraca Serije A, Hernanes zavrsi tamo.
Comment