Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Serie A 2013./2014. (transferi, spekulacije, pripremne utakmice...)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Само гледам како размишљај, ништа више....Милан-Шалке је и мени дискутабилан пар, није што је нешто Шалке екстра, јер није тако и прича како су целе сезоне пружали врло квалитетан фудбал такође не пије воду јер су и они прошле сезоне једва изборили ЛШ, а сети се периода када им је Хунтелар био повређен, какав је то очајнички фудбал би, једва да су правили шансу по утакмици и ту је уследела она серија од скоро два месеца без победе ако такав фудбал иде у причу да су играли допадљиво целе сезоне, онда ја стварно гелдам неки пети или осми фудбал. Дакле, не дискутабилан због Шалкеа који је класика тим, већ због Миланове прошле сезоне.

Фрајбург-Виола, у двомечу би било једно 5:2 за Фиорентину, смешно ми је да поредим та два тима.

Мсм ни поређење ове четири екипе није текст да се пореди јачина лиге, али БЛ је била баш право јака оне сезоне када је Штутгарт узео титулу, или можда уједначенија и тада смо имали сјајне тимове, сада је БЛ једнако Дортмун и Бајерн, остало су за два копља доле, док се у Серији А једино издваја Јуве, мада не бих смео да се кладим да ме једна Фиорентина са Гомезом и Росијем у нападу неће одушевити ове сезоне, па и Наполи се сјајно појачава, а очекујем и од Милана да тек крене са куповинама јер они увек то тако у минут до 12. Мсм освојиће опет Јуве, али између истог и остатка лиге није разлика као између Бајерна и остатка лиге.

ЕДИТ: Заборавио сам Рому од које подоста очекујем ове сезоне, потписао је Бенатја што је сјајан потез јер им је одбрана прошле сезоне била најгори део тима, а пред потписом су Стротман и прича се о Нанију, на све што поседују то је конкретан тим. Наравно пред одлазом је Освалдо, док се шушка и око Де Росија, што је стандардна прича сваке сезоне. Наводно и Наполи жели Ламелу али мислим да Рома тог играча овог лета неће продавати.
    Pa kvalitetan fudbal, nije neko ludilo, ali ok, i upravo zbog lose sezone Milana (znaci losa je, niko me nece ubediti u suprotno), ono mucenje, prvo polusezona, onda dosao Mario, nista se promenilo nije u igri, samo ih je vadio sa penala itd, igra ostala maltene ista, slozices se.
    Voleo bih da vidim taj dvomec Freiburga i Viole, mozda ga i budemo gledali sledece sezone u Evropi, mada su ovi oslabljeni, ali su u isto vreme doveli fina pojacanja, vrlo kvalitetan klub koji je prosle sezone zajebao par vrhunskih ekipa u Bundesu.

BL jednako finalisti LS, Seria A jednako Juve. Mozes i tako da gledas ako cemo pravo. Ali u Bundesu se pored prva dva mesta uvek igrao kompetitivan fudbal, uvek se tu gurao Schalke, pa onda i svi ostali. Bayern je ispred jer je previse jak, a ne liga slaba, u Seriji A je suprotno dokazali Bavarci protiv tvog Juvea to. Jeste Juve jak, ali ostatak lige kaska. A pogledaj kako se Dortmund pojacava, bice jaci nego prosle sezone.

Je l' Rossi ziv ??? Mislim da od njega ne treba ocekivati nista, treba videti u kakvom je taj stanju posle dve godine ne igranja fudbala. Ako je Gomez dosao, onda mozda treba ocekivati odlazak Jovete, pa i Ljajica za koga se upravo Milan interesuje.
    Napoli opet u LS i u ligi, a posto je Rafa specijalista za isto takmicenje, ocekujem fin plasman od njih, pogotovo ako ostane Cavani (a nece ostati), dok ce u ligi doziveti kiks. Msm, bez Cavanija, to je ipak daleko slabija ekipa, naravno da ce De Laurentis dovesti zamenu, ali tesko da neko moze njega da zameni (neko rekao Jovetic ?? ).
    A sto se Rome tice, bice oni jaki posto ih je preuzeo sjajan strucnjak Garcia koji nije Spanac inace. Eto zanimljivo sto istices ocajnu odbranu, koji je paradoks u pitanju kad je Marquinhos imao bas finu sezonu, momak je nevidjen potencijal. Ali, eto, neka bude da i ja ocekujem od njih nesto sledece sezone. Videcemo na sta ce i Inter da lici...

Msm videcemo, meni je u principu Bundes jaca liga po svim merilima, kompetitivnija, finansijski daleko stabilnija itd, infrastruktura, puniji stadioni, a i koeficijent to pokazuje, daleko su otisli Nemci, dok Portugalci i po meni realnije u buducnosti, Francuzi, prete da preotmu 4. mesto vec sledece sezone, zamisli samo dokle PSG moze da dogura sledece sezone sa Cavanijem i Ibrom kao napadacima, kakvu ce dubinu taj klub imati. A mozda i jedan od najboljih igraca Serije A, Hernanes zavrsi tamo.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Рекох ти да је пар Милан-Шалке дискутабилан, када бих гледао играче, морао бих да кажем Милан, јбг Балотели, Шарави, Монтоливо, Де Шиљио, али по игри и једни и други су имали по мом мишљењу сезону испод очекивања.

Кавани иде у ПСЖ и то је то, замена је бразилац Дамјао, а поред њега долази и голман Хулио Цезар јер Де Санктис је близу Роме и то је мени Ромин промашај, Де Санктис је благо речено рупа.

Јовета иде из Фиорентине и постоје две дестинације тренутно - Манчестер Сити и Јувентус. Мало ми дискутабилан овај Сити јер већ преговарају са Освалдом и тај трансфер како пишу Италијани је пред реализацијом. Сада ова два конкурента за Јовету, Јуве неће платити 30 милки, то шансе нема, дакле ако Сити понуди те паре оде Јовета, док Јуве опет игра на карту Мароне/Кваљарела + паре. Можда се опет укључи Арсенал јер како видим висе за Гонзала.

Рома и одбрана, Балзарети подбацио тотално после доброг ЕП са Италијанима, Кастан канта, Бурдисо топло хладно....мада то је добрим делом био плод Земанове тактике, где цео тим остане испред гола и она противник напада три играча у одбрани, три јер је увек и један бек нападао противника. Плус ту Земан није гурао Де Росија ту испред одбане и ту иде пуњење. Видећемо како иде то код овог новог тренера и видећемо како ће рома да изгледа.

Хернанес остаје, Лотито изјавио да он остаје + Лацио довео Фелипе Андерсона и прочита ја негде Лукаша Бигљу, али на трансфермаркту не пише ништа. Матри је такође близу њих.

Фиорентина, одлази јовета, дошао је Гомез и довешће још једног нападача сигурно. Иначе Гомез ће имати плату од 4.2 милиона годишње. Роси, јесте упитник, тренира од јануара и видећемо како ће се уклопити са Гомезом горе. Одлазак, тј. потенцијални одлазак Адема ја оправдавам променом формације, јер са довођењем Хоакина не верујем да ће Фиорентина играти 3-5-2. Куардадо и Хоакин су крила која би пожелело много клубова.

Интер, нико да помене - Икарди и Белфодил напад, мени то сјајно.

Да сумирам тему, да БЛ је организационо, рекох већ, испред свих лига у свету, и Бајерн и Борусија јесу јаки, поготово овај први, али од средина табеле, па да гледамо од 3 места на доле БЛ по квалитету екипа испод Серије А, уз мања одступања негде.
      Last edited by Brajkula; 09-07-13, 11:54.

Comment

• Dobro, necemo dalje, nalazimo kompromis negde...

Zasto cenis da Joveta nece u Napoli mozda kad Cavani ode ??? Lagano mogu da iskesiraju za njega, imace love. Arsenal nije vise u opciji, a Juve nece da plati, receno X puta, ostaje samo City i eventualno po meni Napoli realna destinacija. Mada mozda na kraju zapali za Monaco...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• dobrodoslica Poliju i Saponari

Milan spreman da ceka Ljajica godinu dana a Honda dolazi u januaru sve samo da se ne plati... sramota
          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post

dobrodoslica Poliju i Saponari

Milan spreman da ceka Ljajica godinu dana a Honda dolazi u januaru sve samo da se ne plati... sramota
            Jbg,nije svako Marota
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma docice Honda ovog leta, nego ovom izjavom pokusava da mu jos vise smanji cenu.

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                Dobro, necemo dalje, nalazimo kompromis negde...

Zasto cenis da Joveta nece u Napoli mozda kad Cavani ode ??? Lagano mogu da iskesiraju za njega, imace love. Arsenal nije vise u opciji, a Juve nece da plati, receno X puta, ostaje samo City i eventualno po meni Napoli realna destinacija. Mada mozda na kraju zapali za Monaco...
                Па ево ти шта се пише

http://www.football-italia.net/36224...damiao-j-cesar

http://www.football-italia.net/36232...tay-fiorentina

а и Фиорентина се укључила у трци за Виљу

http://www.football-italia.net/36229...red-more-villa

У овом другом линку на крају пише да Јовета иде само ако неко понуди 30 милиона, Сити дакле по тренутном стању ствари, Арсенал ту отпада јер Венгер би пре умро него да плати играча те паре, а сад једино ако се умеша још неко типа ето Монако, Челзи, Реал....

Ма мишљења сам да ће Фиорентина ипак њега пустити на крају и да су баш зато довели Гомеза јер он иде, плус након довођења истог једино од нападача се огласио управо Роси који је говорио како ће му бити част да игра у тандему са некада најскупљим играчем БЛ, Јовета ћути, а у Јувеовој теми смо писали како се он није нашао на списку за почетак припрема са клубом.

Видећемо, за сада он је мистерија но1 у Серији А, у почетку највише се писало о њему и одједном се стало да би опет кренуле приче након довођења Гомеза. Да додам и да када би се он питао ишао би у Јуве, више пута исто говорио....

Да прокоментаришем и Полија и Сапонару, скроз културна појачања, Поли може да буде слична прича као Андреа Пирло нпр. није прошао у Интеру и онда експлодира у градском ривалу, није да нема исти гирач потенцијал, у Сампдорији одлична сезона прошле године, баш нешто као Пирло некада у Бреши.

Last edited by Brajkula; 09-07-13, 14:04.

Comment

• Originally posted by PRINCE View Post
                  Ma docice Honda ovog leta, nego ovom izjavom pokusava da mu jos vise smanji cenu.
                  Trebalo bi, inace ce ga CSKA registrovati za evropska takmicenja pa ce kao Baloteli ove sezone da odmara na evropskim utakmicama... mada nam ne moze nesto mnogo pomoci u evropi po svemu sudeci, nije neka razlika ali bar da igra Ipak je on veci prioritet, Ljajica nek cekaju jos godinu to nije problem..
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Adem Ljajic
                    *I will stay in Florence*

Forza Viola!
                    Sa FB-a.
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Jbg,nije svako Marota
                      onaj isti Marota sto je Ljorentea dovodio na isti princip pa ga opet doveo tek kad je ugovor istekao?

edit:

mada ako je izjava sa fb-a stvarno njegova i tacna ovo me ne interesuje ni najmanje
                      Last edited by Miletić; 09-07-13, 17:31.
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                        onaj isti Marota sto je Ljorentea dovodio na isti princip pa ga opet doveo tek kad je ugovor istekao?
                        Onaj Marota koji je doveo Pirla,Ljorentea,,Teveza za samo 9 miliona.E taj Marotta.
                        Kao da je bitno da li je doveo igraca na isteku ugovora ili ne al doveo ga je za dzabe
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Brajkulice, ocekujem da posebno obratis paznju na Andersona. Felipe ima da izdominira u Italiji.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• kao da polemisem sa Ekremom Jevricem licno izrazim nezadovoljstvo sto uprava ne nalazi nacin da dovede 2 dosta dobra igraca u ovom prelaznom roku vec cekaju da im isteknu ugovori da bi ti primetio kako nije svako Marota koji isto dovodi igrace po isteku ugovora i to jos navedes kao primer...
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Brajkulice, ocekujem da posebno obratis paznju na Andersona. Felipe ima da izdominira u Italiji.
                              Наравно Вадсоне, Андерсон је моје стандардно појачање на фм12, а у стварности мсм да га никада нисам гледао, али сам читао да је јако талентован.

Замолио бих чланове да лична препуцавања оставе за неки други топик или пп, свака наредна порука која на овај или онај начин вређа нечији интелект биће брисана, има мали милион других начина да се искаже супротно мишљење или незадовољство, из овог или оног разлога, у односу на претходне постове.

ХВАЛА !

Comment

• Каљехон и званично у Наполију, вредност трансфера 10 милиона а Каљехон ће зарађивати 3.5м годишње. Ја лично нисам одушевљен претерано тим играчем и он ово ми није играч за нападање Скудета, но Шпанац је и сигурно да Рафа зна његове све квалитете. Дакле, после Мертанса, ето и Каљехона те је Наполи у овом прелазном року потрошио већ нешто око 20 милиона. Такође, пише се, када смо код Наполитанаца, да су послали званичну понуду за Дамјаоа у вредности од 18 милиона, а да ће играч, уколико се трансфер реализује, зарађивати чак 5 милиона годишње ! Такође, незванично се пише да је понуда Наполија за Џексона Мартинеза од 30 милиона одбијена.

Званично од данас је и то да је Икарди Интеров играч, те да је узео дрес са бројем 9, такође Болоња је потписала Роланда Бјанкија, коме је уговор са Торином истекао летос.

Ди Натале продужио уговор са Удинезеом до 2015.

Кува се између Јувентуса и Јоветића опет http://www.football-italia.net/36258...etic-ultimatum

Сандерленд понудио 10 милиона за Ђакеринија те се озбиљно у табору Јувентуса размишља о његовој продаји.
                                Last edited by Brajkula; 09-07-13, 21:26.

Comment

Working...
                                X