Njemu je i bolje da ostane godinu dana u Bajernu nego da predje u Volfzburg jer ce tamo biti zaglavljen i karijera ce mu stagnirati, a mogao bi komotno da igra u prvoj postavi Arsenala i Celzija.To se nadovezuje na moju recenicu iz pretohdnog posta, da je to neka ozbiljna stvar navalili bi i Arsenal i Celzi.Nema sanse da bi dopustili da takav igrac zavrsi u Volfzburgu.Tesko je za poverovati da ga klub poput Volfzburga moze imati u svojim redovima, po meni je realnija opcija da uzmu Kvista iz Stutgarta ili Rudija iz Hofe.Po meni su to mnogo realnije opcije nego Gustavo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Bundesligi (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Volfzburg dovodi mladog reprezentativca Belgije Zuniora Malandu.Cim je Belgijanac i jedan od boljih u svojoj generaciji, mogu reci slobodno da ce Volfzburg ubosti sa njim.Cenim da ce ga platiti nekih 7-8 miliona evra posto se za sada nigde ne spominje suma.
Comment
-
Samuel @samuelj29060 33m
Wolfsburg offer £17m for Gustavo http://www.waz-online.de/Wolfsburg/W...-ersten-Summen …sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Franco di Santo novi igrac Werder-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Di Santo pored pozicije napadaca pokriva i desno krilo.Licno mislim da je on pre doveden kao rezervni napadac, nego kao zamena za Arnautovica koji ce sigurno otici negde do kraja prelaznog roka.Saznacemo uskoro gde Dut misli da on igra.Dovode sigurno jednog levog beka, a da li ce dovesti neko desno krilo ili ne, blage veze nemam.Pre svega prvo da prodaju Arnautovica, za posle toga videcemo sta ce biti.
Rise nemoj da si sisa i predji u Verder.
Brajkulice, pisemo ovde o transferima da imamo sve na jednom mestu.
Comment
-
-
Samuel @samuelj29060 35m
Gustavo to Wolfsburg to be confirmed tomorrow it seems. £19m fee. £115k a week. To be fair to @Arsenal this deal looks ultra-excessive.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment