edit: sad vidim da je gigs vec odovorio za "neznog" pepea tako a brisem video..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta ti je Mourinho jbt kakav samo on pritisak ili jak utisak ostavi na medije, sudije i neke neutralne navijace. Da cak i kad je cist crveni karton javljaju se ljudi i pokusavaju nekog ubediti kako ono nije za crveni, a lik iso ladno nogu da mu polomi sto se u najgorem mogucem slucajem i moglo dogoditi. Pepe je zivotinja obicna maloumna i ostetio je svoj klub onim postupkom. Pogledajte samo facu Mourinha nakon onog starta, odmah je znao da je za crveni. I vidim niko ne komentarise ono gazenje Marcela zbog cega je Pedro izasao. Ma to je izgleda nebitno jer je to uradio igrac iz gubitnickog kluba kao sto je real. A da je to uradio Barsin igrac, 100 postova bi bilo na toj temi.
Comment
-
Evo ja cu pomenuti nesto...
Krivo mi je sto se Ramos nije bacio na zemlju i valjao, nakon sto ga je Messi zakacio laktom po kolenu!
Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali cinjenica je da su se igraci Barse valjali i da su vrsili enormni pritisak na sudiju! Pa svaki put su trcali njih 3-4 ka njemu...izvinjavam se, nisu trcali...sprintali!!!
Comment
-
Meni su uvjek bili nejasni ljudi koji ubijede sebe da su oni neki veliki navijaci, pa izaberu da navijaju za neki paraski klub, 5000km udaljen... Ja navijam za klub iz svog grada, a za ove mi zvone... Ono nije bilo za crveni, a tako su prokomentarisali i italijanski novinari. radi se o tome da je Pepe ipak snaznije konstitucije i normalno je da djeluje grublje na terenu. ipak, ostajem pri svom stavu da ima mnogo prljavijih stopera u Evropi, od Pepa. Ova Barca je odlican tim, ali vise niko ne zeli da gleda ovakvu skupinu igraca. ja sam prestao da gledam njene meceve kad se smijenila Ronaldinjova i Etoova generacija. Ova generacijama plese po lovorikama koje je ta generacija stvarala.
Comment
-
Ma uredu je sve to , nego je meni krivo sto Marcelo za onakav potez vjerovatno nece biti pomenut u medijima , a da je Balotelli onakvo nesto uradio o tome bi se pricalo mjesecima , e to je ono sto meni smeta
Znaci to nema veze s forumom , nego sa medijima ;)
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostA zasto bi me bilo sram, kakve veze uopste sada ova tema i utakmica ima sa Manchesterom???
Ovo si rekao: Krivo mi je sto se Ramos nije bacio na zemlju i valjao, nakon sto ga je Messi zakacio laktom po kolenu!
Ma nemoj mi reci da ti je krivo, a jeli ti bilo krivo svo ono glumatanje, valjanje i simuliranje Ronalda dok je igrao za Manchu ? Verovatno nije, e zato zasto se javaljas sad to je pitanje
Comment
Comment