Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam mislio da ce Masch igrati stopera
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ispade Iniesta bolji jer je vukao mladu reprezentaciju.

Mislim da Real dobija ovo,ne vidim nacin da Barsa uspe da ih nadigra,posebno ne kad im fali par igraca.
      sigpic

Comment

• Pa bila je dilema ili on u sredini a na štopera Busquets ili obrnuto. Ipak je ovo prvo kao što sam i predvideo
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• VAMOS REAL !!!!!

Idemo kraljevi, samo hrabro, do pobede !!
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            Ovo ti je post o kome pricam!
            Drugo, ne ubedjujem nikoga ni u sta, vec samo iznosim argumente koji pokrepljuju ono sto ja tvrdim (da je Iniesta bolji od Dzerarda), ako si ikada gledao skupstinu znas o cemu pricam jer se rasprave na forumuma mogu uporediti sa onima koje vode politicari, svako ima svoju ideologiju, ne odstupa se od iste, a iznosis argumente koji ce pokrepiti svoje tvrdnje.
            Trece, sto se tice koze, nisam bio bukvalan vec sam pricao o godinama, ja sam imo tvojih 18 godina ti mojih 25 jos nisi, a kada ih budes imao ja cu imati 32 tako da sam u tom pogledu uvek ispred tebe.
            Cetvrto, pozdrav!
            A ja sam pricao o ovome.

a sto se tice tog suta i duge lopte nzm kako si zakljucio da je Dzerard inferioran u odnosu na njega?
            Nije bitno sada.
            Onaj ko ima 50 godina i onaj koji ima 20 godina su bili u mogucnosti da do sada isprate celu karijeru Inieste,tako da godine nemaju veze...da si mi pricao o nekom igracu kojeg nisam gledao tokom cele njegove karijere razumeo bih,ovako ne.
            A ako hoces argumente:
            Bolji sut,dugi pas neka imaju isti,bolji je defanzivac sigurno,jaci u duelu,bolji u skoku sto je normalno...to su samo neki,ostale ti je rekao S-Nash.Iniesta oma bolji kratki pas.Iniesta-Xavi-Busquets ili Pique izmene 20 pasova za 30 sekundi u precniku od 3-4 metra.I na kraju hvale Barselonu sto je imala 700 pasova u utakmici,ali nema ovo veze,Iniesta ima bolji kratki pas.Gerrard je brzi sigurno.
            Siguran sam da bi se bolje Gerrard uklopio u Barseloni nego Iniesta u Liverpoolu.
            I da,Pirlo je tip igraca poput Xavi-ja,tehnicar,ali mislim da je bolji bio od Xavi-ja dok nije bio povredjen,jer taj covek ima jedan od najboljih pasova u istoriji,isto tako i odlican sut i tehniku,loptu kod njega kao u sefu.On je mozda bolji od Gerrarda.
            Pozdrav,nece me biti na forumu,da ne ocekujes odgovor ako bude bio potreban.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
              A ja sam pricao o ovome.

Nije bitno sada.
              Onaj ko ima 50 godina i onaj koji ima 20 godina su bili u mogucnosti da do sada isprate celu karijeru Inieste,tako da godine nemaju veze...da si mi pricao o nekom igracu kojeg nisam gledao tokom cele njegove karijere razumeo bih,ovako ne.
              A ako hoces argumente:
              Bolji sut,dugi pas neka imaju isti,bolji je defanzivac sigurno,jaci u duelu,bolji u skoku sto je normalno...to su samo neki,ostale ti je rekao S-Nash.Iniesta oma bolji kratki pas.Iniesta-Xavi-Busquets ili Pique izmene 20 pasova za 30 sekundi u precniku od 3-4 metra.I na kraju hvale Barselonu sto je imala 700 pasova u utakmici,ali nema ovo veze,Iniesta ima bolji kratki pas.Gerrard je brzi sigurno.
              Siguran sam da bi se bolje Gerrard uklopio u Barseloni nego Iniesta u Liverpoolu.
              I da,Pirlo je tip igraca poput Xavi-ja,tehnicar,ali mislim da je bolji bio od Xavi-ja dok nije bio povredjen,jer taj covek ima jedan od najboljih pasova u istoriji,isto tako i odlican sut i tehniku,loptu kod njega kao u sefu.On je mozda bolji od Gerrarda.
              Pozdrav,nece me biti na forumu,da ne ocekujes odgovor ako bude bio potreban.
              sto se tice toga jedino bi se slozio za skok i defanzivu, u svim ostalim segmentima igre iili su slicni ili je Iniesta daleko bolji!
              Msm realno tema je nezahvalna jer su obojica vrhunski igraci, pa ih je samim tim tesko porediti, ali pored svega ja mislim da je Iniesta bolji, kako zbog karakteristika, tako i zbog uspeha u karijeri, a uspesi realno prate kvalitet!

Comment

sto se tice toga jedino bi se slozio za skok i defanzivu, u svim ostalim segmentima igre iili su slicni ili je Iniesta daleko bolji!
                Msm realno tema je nezahvalna jer su obojica vrhunski igraci, pa ih je samim tim tesko porediti, ali pored svega ja mislim da je Iniesta bolji, kako zbog karakteristika, tako i zbog uspeha u karijeri, a uspesi realno prate kvalitet!
                Dzerard nema bolji sut od Inieste?Ili se mozda ne ubacuje bolje iz drugog plana?A kako je Dzerard mogao da ima takve uspehe sa onakvim saigracima.Tek bi sledece sezone trebalo da ima ekipu sa kojom bi mogao da osvaja sve zivo.A taj Iniesta gubi od Rasinga kad samo Mesija nema u ekipi,ili ipak majstor udje pa da 2-3 gola za preokret.
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Dzerard nema bolji sut od Inieste?Ili se mozda ne ubacuje bolje iz drugog plana?A kako je Dzerard mogao da ima takve uspehe sa onakvim saigracima.Tek bi sledece sezone trebalo da ima ekipu sa kojom bi mogao da osvaja sve zivo.A taj Iniesta gubi od Rasinga kad samo Mesija nema u ekipi,ili ipak majstor udje pa da 2-3 gola za preokret.
                  Sto se tice suta, slicni su, mozda Dzerard ima bolji prekid! A u reprezentaciji igra sa losim igracima, vidis to nisam znao
                  A i sto se tice Liverpula imao je i tu dobre saigrace pocev od Ovena, Robi Flauera, pa redom do Toresa, i danas Suareza! Nije da je taj Liverpul slab sastav, moglo je tu da se napravi nesto!
                  Last edited by Brajkula; 27-04-11, 20:52.

Comment

• Evo, počele prljavštine, seckanje, glumatanje...
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Veceras ce napokon biti unistena "druzina prstenova", a "Frodo" se nece vidjet. Pobijedice fudbaleri iz Madrida, a ne ovi "cuvari lopte" (obratite paznju koliko se Pike i Pujol dobacuju)... Sve u svemu, "najbolja" ekipa svih vrijemena ima samo jednu LŠ, i to "Ovrebovu". Realno.

Comment

• Jao onog Pedra i Busketsa, kako ih mrzim, kao da ih je metak pogodio, ajde daj crveni majke ti, iovako znamo da ce ga biti...
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dosadna utakmica,mislim da samo neki pogodak moze promjeniti ovo.

A ono bacanje Pedra i Buskestsa i hvataju se za glavu
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Joooj Pedraaa kako lik glumiiiiii a Busquets ga prati....
                            Kad se samo sjetim prosle godine protiv Intera kako je Busquets odglumio i Inter dobio crveni jbt...kad je dole pao sklonio ruke samo da vidi da li ce Iner ostati bez igraca, a onda srecan sto su dobili crveni nastavio glumiti....kakve su ovo suge....

Comment

• Onaj Buskets govno jedno za ono simuliranje bi mu odma dao crveni i 2 meča suspenzije i jos se držii za lice posle jao kako me iznervirao ...
                              Last edited by Lord Gangarić; 27-04-11, 21:43.
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Sto se tice suta, slicni su, mozda Dzerard ima bolji prekid! A u reprezentaciji igra sa losim igracima, vidis to nisam znao
                                A i sto se tice Liverpula imao je i tu dobre saigrace pocev od Ovena, Robi Flauera, pa redom do Toresa, i danas Suareza! Nije da je taj Liverpul slab sastav, moglo je tu da se napravi nesto!
                                On ima po jednog dobrog igraca,a Iniesta ima Villu najboljeg napadaca sveta,Pique-a najboljeg stopera sveta,Xavi-ja najboljeg veznog igraca,Messija najboljeg igraca sveta,Busquetsa jednog od najboljih veznih igraca sveta...ponovo sarkazam,ali tako je rekla FIFA.

I kakva je ovo samo gluma.
                                Kaka posed lopte,do 17 minuta su skupili 400 pasova Pique,Puyol i Mascherano.Moze li jedna sudijska odluka proci bez prigovora Alvesa i Mascherana
                                sigpic

Comment

Working...
                                X