Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Manchester zasluzeno prosao dalje,Rooney veceras bez greske odigrao,a Giggs pokazao kakva je legenda
A nek je Carlo cuvao Drogbu na klupi,izmislio covjek fudbal za svakog napadaca ChelseaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Bravo Ancelotti nek ti igra Torresa Drogba na klupi
znaci Drogba udje 45 min i pokaze vise nego sto je Torres pokazao u zadnjih 10 utakmica,stvarno ne kontam sta bi od onakvog igraca (Torres)
Zasluzen prolaz Manchestera ;)
Neznam vec vidim Manchu u finalu,a vamo ko god dobije (Barcelona ili Real) to ce bit spetakl za gledat
Uf umalo da ovo zaboravim....
Van der sar,Vidic,Giggs,Rooney
Comment
-
Celzi usao "dominantnije", drzao loptu, imao mnogo vise suteva... Cim je Mancester uspostavio kontrolu, pala su 2 gola ( mislim na 1 ponisten). II poluvreme ista prica, Celzi napao, Mancester cekao kontre. Mislim da je crveni Ramireza odlucio ( kao sto kaze Vladan, karton je diskutabilan, ali se vratilo zbog Davida Luiza ).
Sta vise da kazem, cim je usao Droga znao sam da ce biti sranja. I bilo je... Samo je Park sve to pocistio.
Runi i Gigs objasnili veceras
Edit. - Plavci mislim... http://www.hasfernandotorresscoredforchelsea.com/sigpic
Comment
-
Odlicno je odigrao MU, zasluzeno polufinale, taman kad je Drogba dao nade Celziju, odmah se tu nasao Park.
Barsa nanela prvi poraz Sahtjoru na domacem terenu.
Znaci parovi polufinala MU - Salke, Real - Barsa, mada bi bilo interesantnije da Inter preokrene.
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostPo ko zna koji put se pokazalo da MU za razliku od Chelsea zna da igra ovakve (LS) utakmice.
Bravo momci.
Nisam pratio Chelsea tabor, hoce li sada biti kompletno renoviranje ili Roman napusta klub jer definitivno nikako da on kao vlasnik podigne peharce?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
http://www.uefa.com/uefachampionslea...&match=2007736
Sastavi za utakmicu Real-Tottenham,iako se predvidjalo da ce mozda Mourinho ostaviti Ronalda na klupi jer mu prijeti opasnost da propusti polufinalnu utakmicu ako zuti dobije,Ronaldo je u prvoj.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment