Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2009/2010

[quote author=MKSerbia link=topic=1259.msg134054#msg134054 date=1274806608]
    Liverpul ni ne igra LS $#^%RT
    [/quote]
    &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2010/2011

U kvalifikacijama za LS,prvak BiH Zeljeznicar nakon prvog poluvremena gubi 5-0 u gostima od Hapola iz T. A..
      Ne znam kako su to uspjeli.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

5:0 fghj48d
        Rudar se dobro drzi,gubi samo 1:0 od Litexa h5g6k8
        sigpic

Comment

Zilina izgubila od Birkirkare i ujedno me obori na tiketu, a uhvatio sam Levadia - Debrecin X. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=1259.msg148075#msg148075 date=1279047603]
            Zilina izgubila od Birkirkare i ujedno me obori na tiketu, a uhvatio sam Levadia - Debrecin X. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
            [/quote]
            Debrecen u 90.minuti izjednacio,igrao sam i ja tu utakmicu samo azijski hendikep 2.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

DZ rasturio ovaj Koper 5:1
              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

[quote author=manda link=topic=1259.msg148071#msg148071 date=1279047365]
                U kvalifikacijama za LS,prvak BiH Zeljeznicar nakon prvog poluvremena gubi 5-0 u gostima od Hapola iz T. A..
                Ne znam kako su to uspjeli.
                [/quote]
                i zavrsilo je 5:0..samo jos jedan dokaz kolika je sprdnja od lige ova nasa u BiH... *%@(D!RY-
                mislim da nema slabije u Evropi..

Comment

Ali, ja i dalje ne verujem da je Birkirkara sa Malte dobila Zilinu. $%&RQa
                  A, Slovacka je jos igrala na SP-u...
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Nakon 22.godine cekanja Borac BL ce ponovo na evropsku scenu.
                    Prvi mec se igra u Svajcarske,protiv drugoligasa Lozane,koji je prosle godine osvojio kup,i domogao se evrope.
                    Mec se igra u cetvrtak u 19:25, prenos na RTRS(rijetki ga imaju na forumu)
                    Svi se u Borcu nadaju golu u gostima,ali nista ne obecavaju,ako ga iko zabije,zabice ga Vukelja. ;)
                    sigpic

Comment

Ljubisa Vukelja sad igra za Borac?
                      sigpic

Comment

http://transfermarkt.de/en/ljubisa-v...ler_28706.html

Comment

Mando, samo da te ispravim, Borac igra protiv FC Lozane, sto znaci da nije Austrija, nego Svajcarska. @(*6sd$%
                          I je l' moguce da je kvota na njih samo 1.45, zar je Borac toliko slab!? fghj48d
                          sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=1259.msg148237#msg148237 date=1279123268]
                            Mando, samo da te ispravim, Borac igra protiv FC Lozane, sto znaci da nije Austrija, nego Svajcarska. @(*6sd$%
                            I je l' moguce da je kvota na njih samo 1.45, zar je Borac toliko slab!? fghj48d
                            [/quote]Kada pisem iz glave odmah pogresim,hvala Tmac na ispravci.
                            Ma Borac nije igrao 20.godina evropu,ne zna se kakvi ce biti,ipak su svi mladi i ovo je novo za njih.
                            A ta Lozana je zajebana nije naivna ekipa.

@
                            Vukelja je dosao u januaru kao pozamljen igrac iz Vojvodine,posto je Bilbija prodan njima.

sigpic

Comment

tesko da Borac moze nesto da uradi, cak i protiv drugoligasa kao sto je Lozana..ali ipak u Banja Luci je posebna atmosfera, dugo se cekala nekakva evropska utakmica nekada slavnoga kluba ex-yu...

Comment

Fenomenalan gol Tomica iz slobodnog udarca, nisu stigli ni da se obraduju,a Pjunik je izjednacio,sta su igraci Partizana sebi dozvolili #%d*
                                sigpic

Comment

Working...
                                X