Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FIFA CONFEDERATIONS CUP BRASIL 2013 (15.-30.6.2013.)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ocekivao sam ovakvu utakmicu visokog tempa, sa puno carki na terenu i onog najvaznijeg golova. Po meni dva covjeka obiljezili utakmicu Cavani i Neymar. Cavani je pokazao kako se napadac treba podrediti ekipi. Danas je pored napadacki obaveza imao vise odbranbeni, jer je pomagao Maxi Pereiri da zaustave Neymara. Koja samo pozrtvovanostcak je pomagao i na lijevoj strani.
Neymar ponovo odlucio utakmicu i pokazao kolika je igracina, ali onoliko glumatanje nicem ne vode.
Igrac utakmice je Julio Cesar, mada je po mom misljenju to trebao biti Neymar,
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postznači momak je sa 21. godinom došao u situaciju da na stolu ima ponudu Real-a i Barse i ti ga omalovažavaš.......
Pritom, ovo isto mi smeta kod Suareza.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostOcekivao sam ovakvu utakmicu visokog tempa, sa puno carki na terenu i onog najvaznijeg golova. Po meni dva covjeka obiljezili utakmicu Cavani i Neymar. Cavani je pokazao kako se napadac treba podrediti ekipi. Danas je pored napadacki obaveza imao vise odbranbeni, jer je pomagao Maxi Pereiri da zaustave Neymara. Koja samo pozrtvovanostcak je pomagao i na lijevoj strani.
Neymar ponovo odlucio utakmicu i pokazao kolika je igracina, ali onoliko glumatanje nicem ne vode.
Igrac utakmice je Julio Cesar, mada je po mom misljenju to trebao biti Neymar,
Comment
-
@DeyBoy Skroz sam zaboravio na penal, ali ponovo kad sagledas vise je Neymar doprinijeo pobjedi koliko mi ovo god bilo tesko reci. Urugvajci su mi najbolje pokazali da nikog ne treba ocjenjivati poslije utakmice sa Spanijom. Pokazali su da jos dosta toga mogu uraditi.
Comment
-
Na jednoj stranici post za postom o Neymarovom simuliranju, nije tesko pogledati zadnju stranicu u ovoj temi i vidjeti da je to postavljeno. Vidim niko ne pise da je on kod prvog gola izvukao cijelu odbranu zatim ih pretrcao ko djecu i dodao Fredu. Drugi gol isto namjestio. Da su ga cijelu utakmicu cuvali Cavani i Maxi.
Comment
Comment