Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013 NBA DRAFT - WHERE DREAMS COME TRUE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nedovic.

It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Meni je i dalje Bennett najbolji igrac na ovom draftu. Sad kome sta treba, to je druga stvar.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
        Nedovic.

I ti si mi neki haker, Wada ti usao u profil Jos ne znas da banujes k`o covek. Misljenje opada

Comment

• Wada zna, ostali dva.

Treba staviti novu anketu gore: Koliko ce ljudi biti na forumu za vreme Drafta?

#draftapa

Comment

• Odlucio sam da mi je prva zelja Porter
            Ne smemo da ga propustimo. On je bas tip igraca koji nam treba. All around trojka koja dobro igra na obe strane terena. A jos je i "home boy".

Comment

• Nece Porter do vas nema sanse. Orlando ga uzima. Ili ko vec bude imao drugog pika.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                Nece Porter do vas nema sanse. Orlando ga uzima. Ili ko vec bude imao drugog pika.
                Pre mislim da ce Oladipo sa drugog mesta.
                Ako se desi da ga ne ugrabimo, onda je Bennett must.

P.S. Ako Orlando ostane na drugoj poziciji onda je Porter sigurno nas. Oni na trojci vec imaju Harrisa i Harklessa. Ne zna se ko je veci potencijal.

Comment

• Dosta pozitivnog PRa o Oladipou u poslednjih dve nedelje. Kao ono, gde god da zavrsi bice dobar. Moguce. Mada je ovo svarno draft gde nista ne znamo. Ni igraci nece znati kad budu draftovani gde ce zapravo igrati.

Da li je neko ikada draftovao prvog pika posle drafta?

Comment

• Ma naravno, nista nije sigurno. Jedino sto 100% tvrdim da Magic ne uzima Portera.

Comment

• Ja jedva cekam da vidim gde ce Grkonigerijac.

Comment

• A ja hocu da vidim gde ce da ide Nemac. Pominju Boston kao mogucu destinaciju. Verjem da ako Dieng bude draftovan ranije da cemo uzeti njega onda.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                          To sto si video su College underclassmen igraci.
                          Jel možeš da mi pojasniš?
                          ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                          I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Imas u prvom postu ko je automatski prijavljen za draft a ko mora da podnese prijavu kao early entry.

Comment

• A Abul Jabbar, Magic i Hakeem nisu 'famos no. 1 picks'? Sigurno su vise 'famous' od Griffina koi ne zna nista drugo nego da napravi faul u napadu (koji se ne svira u 98% slucajeva) i Davisa koi je tek jednu sezonu u NBA.

Comment

• A da ti prvo blago meni naucis bar osnove pravopisa pa da onda tek postujes?

Comment

Working...
                                X