Originally posted by bracala
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostCelsi sa Runijem i Vilijanom i gubitkom Mate je 50 puta jaci tim od trenutnog.
Nemoj pogresno da me shvatis ja nikako ne zelim da dodje do toga. Ne bih dao Runija za Matu i da doplate jos 40 miliona funti, mislim da nije i nikad nece biti Vejnov nivo, ali isto tako vjerujem da Murinjo to zna i ako mu se ukaze prilika da zamijeni Matu za Runija plus doplati nekih 5-10 miliona da ce odma to i uraditi. Sto je najgore mislim da bi Junajted i pristao na to.
Мурињо кад је дошао, ако се сећам, рекао да нема ништа од продаје Мате (кад се писало први пут да је могући одлазак), он и Азар су носиоци екипе. Мата проглашен играчем сезоне, два пута заредом.
Слажем се да смо јачи тим ако би се некако догодила та два трансфера, ал' политика клуба је да стварају нове играче, зато и није био буран прелазни рок у Челсију ове године.
Comment
-
Nisam neki fan Mate,ali 3 trofeja je osvojio Chelsea kako je on tu i budimo realni najkonsantiji igrac u te dvije godine uz Cecha sigurno...svaka cast Willianu,ali nije to ta klasa u glavi,u nogama mozda i jeste,ali neka hvala
Chelsea kupuje,ne prodaje najbolje igrace i to mi je dovoljno da znam da je ovo sve nebuloza
edit: Kako to bratic i ja u isto vrijemeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostBolji Mata od Vilijana i to lagano. Najkonstantniji igrac Celsija zadnje 2 godine, raspadali se kad god nije igrao.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVidis ja bih uvijek izabrao Vilijana prije Mate. O Azaru i da ne pricam, taj je potpuno jedan drugi nivo, on moze postati jedan od najboljih igraca svijeta lagano, nesto sto Mata moze samo da sanja.
Мата нема брзину као Азар, а исто тако Азар нема лопте као Мата.
Један другог допуњују и заједно Кебу Јеву, и то је све!
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostTo je onda druga stvar ali i dalje ne kapiram sto bi Murinjo isao po njega? Jel on stvarno toliko ne gotivi Matu koliko se prica?
Jedino logicno je da on razmislja izvrsiti trampu Mata - Rooney i mala nadoplata. Nemam pojma, presjece me vijest.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Sánto @Zizouology 22 Aug
Oh my God! Di Marzio says Willian is at Tottenham's centre at the moment and the player don't know what to do!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVidis ja bih uvijek izabrao Vilijana prije Mate. O Azaru i da ne pricam, taj je potpuno jedan drugi nivo, on moze postati jedan od najboljih igraca svijeta lagano, nesto sto Mata moze samo da sanja.
Azar jos nije dostigao maksimum.sigpic
Comment
Comment