Sad sam cuo Dani da ostaju oni u Dinamu na pozajmici ??? Moguca je i ta opcija, posto su mladi momci u pitanju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
-
-
Freshko koliko puta ti moram reci da Spursi nemaju para?
Vlasnik im je Amerikanac koji ne voli rizicne investicije, a Spursi kako igraju dovoljan je primjer da su rizicna investicija, nece njima on dat para za transfere garantujem ti, a Levy nije bogat toliko koliko mislis da jeste...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFreshko koliko puta ti moram reci da Spursi nemaju para?
Vlasnik im je Amerikanac koji ne voli rizicne investicije, a Spursi kako igraju dovoljan je primjer da su rizicna investicija, nece njima on dat para za transfere garantujem ti, a Levy nije bogat toliko koliko mislis da jeste...
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostPrema rijecima predsjenika Mirka Barisica Dinamo je Tina Jedvaja i Alena Halilovica prodao Tottenhamu
Nagadja se da je ovo Tottenhama kostalo 20 miliona €. Jedvaj bi trebao prijeci na White Hart Lane u zimu, a Halilovic sljedeceg ljeta.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFreshko koliko puta ti moram reci da Spursi nemaju para?
Vlasnik im je Amerikanac koji ne voli rizicne investicije, a Spursi kako igraju dovoljan je primjer da su rizicna investicija, nece njima on dat para za transfere garantujem ti, a Levy nije bogat toliko koliko mislis da jeste...
I vlasnik im je Britanac, koliko ja znam...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Britanac, Amer isto sranje drugo pakovanje.. Obe vrste karaktera veoma oprezne u sta ulazu i kako ulazu i glavni cilj je profit, a ne mega popularnost kao sto je to cilj arapskim seikovima koji ne znaju sta ce od para...
Inace, ova slika sa nekim vjerovatnocama je apsolutni idiotizam, cuj Jack Wilshere u United vjerovatnoca 9%, na osnovu cega su je sracunali da mi je znatisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBritanac, Amer isto sranje drugo pakovanje.. Obe vrste karaktera veoma oprezne u sta ulazu i kako ulazu i glavni cilj je profit, a ne mega popularnost kao sto je to cilj arapskim seikovima koji ne znaju sta ce od para...
I naravno da nije isto Britanac i Amer, nikako...
Ali ne bih ponovo da polemisem o ovome, jer si navijac Arsenala, i samim tim nema puno objektivnosti, kao i isticanje da i pored relativno uspesnih sezona Spursa, Arsenal uvek bio iznad njih (stalno se to istice), pa je to u vasem pogledu za njih neuspeh ili sta vec.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Belhanda u Dinamu iz Kijeva
http://www.goal.com/en/news/11/trans...igning?ICID=OP
Jos jedan placenik, ocigledno.
Comment
-
PU PU PU PU PU !
Totalno sam razocaran , ali totalno
Comment
-
Aki ti isti Spursi su doveli bruka pojacanja poslednje dve sezone uspeli su da sacuvaju Bejlaru , cinjenica je da smo mi duplo vece skrtice a nasi vlasnici duplo veci profiteri trenutnoLast edited by Lord Gangarić; 01-07-13, 11:50.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment