Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Jeste! Ja mu ne zamjeram sto je preskocio Hale, niti sto je izmislio gripu za AO. Ali da je toliko sebican, da ne moze ispostovati Davida nego mu prvo ukrade poen a potom kao djecacic pozve da igra. U stilu: "Daj mali ovdje sam ja bitan, da brzo ovo sredimo ocu sto prije na Majorku..."

Zamisli da su igrali Tispasrevic i Novak, misis da Novak ne bi prisao Tipsi i pitao sto da radimo.
    Skrupula bez. Takvi najbolje prolaze. Ovakvi kao David su budale.
    sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Jeste! Ja mu ne zamjeram sto je preskocio Hale, niti sto je izmislio gripu za AO. Ali da je toliko sebican, da ne moze ispostovati Davida nego mu prvo ukrade poen a potom kao djecacic pozve da igra. U stilu: "Daj mali ovdje sam ja bitan, da brzo ovo sredimo ocu sto prije na Majorku..."

Zamisli da su igrali Tispasrevic i Novak, misis da Novak ne bi prisao Tipsi i pitao sto da radimo.

Ovo na kradju poena,nema smisla raspravljati.Vi mislite da Rafa hipnotise sudije i to je OK.

Pa imali Ferrer svoje misljenje?Pa ako nije mogao da igra mogao je reci,Rafa stvarno cemo sacekati jos malo pa cemo krenuti ali ocito Rafa ima kontrolu i nad Ferrerom

Ti odnosi srpski tenisera su drugaciji od odnosa tenisera iz drugi drzava,to ti je valjda jasno

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
        Imao je tu nesrecu da ima zdravstvenih problema inace bi danas imao 20 GS.
        I hvala mu za sve. Ove suze koje sada videh su ucinile da i ja placem zajedno sa njim.
        I nije me sramota. Kroz sta je sve taj momak prosao. Puno mi je srce zbog njega iako nije teniser za kog navijam na turu.
        Ma kakvih 20,da su kolena ok,imao bi 40 slemova vec sada sa tendecijom rasta

Comment

• Congratulations to Rafa! 12 GS titles, that's a great achievement. I'm still disappointed because of Novak but we need to go on, forget this loss and focus on the next tournament- Wimbledon! :-) I believe every player of "big four" has a chance there so it should be very interesting:-)

Comment

• Nadal je naveci sljakas svih vremena i sa svakim RG-om se sve vise udaljava od Borga!

Komparacija sa Novakom. Po svakom mjerljivom kriterijumu bolji je od Novaka a nije od Rodzera. Kad zavrse karijere, male su sanse da Novak prestigne Rafu a sasvim realne da Rafa prestigne Federera.

Ali mu to ne daje pravo da bude sudija na terenu i da se ponasa prema drugim igracima kao prema manje vrijednim.
            Last edited by NI; 09-06-13, 17:22.

Comment

• Krivo mi je NI sto si i ti pao pod uticaj vecine Novakovi navijaca na forumu ali OK previse dobre postove imas da bi ti zamjerio

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                Congratulations to Rafa! 12 GS titles, that's a great achievement. I'm still disappointed because of Novak but we need to go on, forget this loss and focus on the next tournament- Wimbledon! :-) I believe every player of "big four" has a chance there so it should be very interesting:-)
                KK?!
                I kakav Vimbldon, lepotice?! Taj turnir osvaja neki od servera, Tsonga, Vavrinka ili Janovič, posto je svima na ATP to interes.
                Marej od ovih iz vrha.

Comment

KK?!
                  I kakav Vimbldon, lepotice?! Taj turnir osvaja neki od servera, Tsonga, Vavrinka ili Janovič, posto je svima na ATP to interes.
                  Marej od ovih iz vrha.
                  DA da, Janovic sigurno osvaja...
                  http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Cestitke Rafovci....shljakas je najbolji i uzece jos dva RG....na ostalima teshko
                    Vladane kome ce Edberg ove godine
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                      Krivo mi je NI sto si i ti pao pod uticaj vecine Novakovi navijaca na forumu ali OK previse dobre postove imas da bi ti zamjerio
                      Ja sam covjek koji dosta tesko pada pod iciji uticaj.

I Nadal ne hipnotise sudije nego ih zasrasuje, svojom dirskoscu. Vidio je da moze i vozi. Slosao sam danas ponovo Dzima Kurijera koji zna eksremno doplomatski da kaze istinu. Veli da je odgledao finale 2005. Nadal-Puerta. Kaze da je Nadal bitno bolji igrac sada a da ga je najvise iznenadilo da uopste nema povlacenja gacica, dugih prprema za poene itd. Veli da je vremenom razvio te nevike jer misli da mu pomazu. Citaj vidio je da moze da nekaznjeno iritira protivnike.

Comment

KK?!
                        Marej od ovih iz vrha.
                        What does KK mean? :-)
                        You're kidding me, right? There's definitely a chance for Tsonga, Janowicz to make some damage but to win the title? No way. The first rounds could be interesting because of these "weaker" players with huge serve but then it's again all about Federer, Rafa, Novak and Murray. One of them will grab the title.

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
                          Cestitke Rafovci....shljakas je najbolji i uzece jos dva RG....na ostalima teshko
                          Vladane kome ce Edberg ove godine
                          2010. je ta nagrada postala bezvrijedna, nije ni bitno.
                          sigpic

Comment

• Ne mislim bukvalno da si pao pod neciji uticaj,nego si misljenje prilagodio vecini.

Vec vidim da u svemu vidis da ide planski sa ciljem da iziritira i tako pobjeduje

Comment

• Mesiju zameraju sto nema svetski kup sa Argentino, Rodzeru fali Olimpijada, a rezultat sa Nadalom je zalosan 10:20 najveci ikada izgubio od nekog 20 utakmica, sumnjiv "epitet"

Comment

• Originally posted by Aleksa9 View Post
                                DA da, Janovic sigurno osvaja...
                                Jedno je sigurno. Ako bude igrao protiv Nadala ili Djokovica, gemove ce da mu skupljaju. Pogotovo Djoka.

Comment

Working...
                                X