Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NI View PostJeste! Ja mu ne zamjeram sto je preskocio Hale, niti sto je izmislio gripu za AO. Ali da je toliko sebican, da ne moze ispostovati Davida nego mu prvo ukrade poen a potom kao djecacic pozve da igra. U stilu: "Daj mali ovdje sam ja bitan, da brzo ovo sredimo ocu sto prije na Majorku..."
Zamisli da su igrali Tispasrevic i Novak, misis da Novak ne bi prisao Tipsi i pitao sto da radimo.
Ovo na kradju poena,nema smisla raspravljati.Vi mislite da Rafa hipnotise sudije i to je OK.
Pa imali Ferrer svoje misljenje?Pa ako nije mogao da igra mogao je reci,Rafa stvarno cemo sacekati jos malo pa cemo krenuti ali ocito Rafa ima kontrolu i nad Ferrerom
Ti odnosi srpski tenisera su drugaciji od odnosa tenisera iz drugi drzava,to ti je valjda jasno
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostImao je tu nesrecu da ima zdravstvenih problema inace bi danas imao 20 GS.
I hvala mu za sve. Ove suze koje sada videh su ucinile da i ja placem zajedno sa njim.
I nije me sramota. Kroz sta je sve taj momak prosao. Puno mi je srce zbog njega iako nije teniser za kog navijam na turu.
Comment
-
Congratulations to Rafa! 12 GS titles, that's a great achievement. I'm still disappointed because of Novak but we need to go on, forget this loss and focus on the next tournament- Wimbledon! :-) I believe every player of "big four" has a chance there so it should be very interesting:-)
Comment
-
Nadal je naveci sljakas svih vremena i sa svakim RG-om se sve vise udaljava od Borga!
Komparacija sa Novakom. Po svakom mjerljivom kriterijumu bolji je od Novaka a nije od Rodzera. Kad zavrse karijere, male su sanse da Novak prestigne Rafu a sasvim realne da Rafa prestigne Federera.
Ali mu to ne daje pravo da bude sudija na terenu i da se ponasa prema drugim igracima kao prema manje vrijednim.Last edited by NI; 09-06-13, 17:22.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostCongratulations to Rafa! 12 GS titles, that's a great achievement. I'm still disappointed because of Novak but we need to go on, forget this loss and focus on the next tournament- Wimbledon! :-) I believe every player of "big four" has a chance there so it should be very interesting:-)
I kakav Vimbldon, lepotice?! Taj turnir osvaja neki od servera, Tsonga, Vavrinka ili Janovič, posto je svima na ATP to interes.
Marej od ovih iz vrha.
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostKK?!
I kakav Vimbldon, lepotice?! Taj turnir osvaja neki od servera, Tsonga, Vavrinka ili Janovič, posto je svima na ATP to interes.
Marej od ovih iz vrha.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostKrivo mi je NI sto si i ti pao pod uticaj vecine Novakovi navijaca na forumu ali OK previse dobre postove imas da bi ti zamjerio
I Nadal ne hipnotise sudije nego ih zasrasuje, svojom dirskoscu. Vidio je da moze i vozi. Slosao sam danas ponovo Dzima Kurijera koji zna eksremno doplomatski da kaze istinu. Veli da je odgledao finale 2005. Nadal-Puerta. Kaze da je Nadal bitno bolji igrac sada a da ga je najvise iznenadilo da uopste nema povlacenja gacica, dugih prprema za poene itd. Veli da je vremenom razvio te nevike jer misli da mu pomazu. Citaj vidio je da moze da nekaznjeno iritira protivnike.
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostKK?!
Marej od ovih iz vrha.
You're kidding me, right? There's definitely a chance for Tsonga, Janowicz to make some damage but to win the title? No way. The first rounds could be interesting because of these "weaker" players with huge serve but then it's again all about Federer, Rafa, Novak and Murray. One of them will grab the title.
Comment
Comment