Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ufffff,al' je ovo tesko gledati,ajde Noleeeeeeee
    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Baš ga je danas teško gledati, koje mučenje
      Nemac da nema ovakvog Novaka preko puta već bi bio u svalčionici, čim Novak odigra jače i dublje, nema odgovor.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• nista mi ne govori Petra

Comment

• Ma kad on a ovakvom igrom uzima set cim malo podigne igru bice cao-zdravo

Comment

• ocas posla uze gem
            ajde Novace jos 2x tako kao u 2 setu

Comment

• DOBAR
              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Dobro je, imao je Kolsrajber svoje sanse da se vrati u set ali nije ih iskoristio, trebalo bi sada sve ovo da ide lakse. Kvalitet meca dosta je pao krajem ovog seta.

Comment

• Ma bice 3:1
                  Spoiler
                  za Kolija
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
                    Ma kad on a ovakvom igrom uzima set cim malo podigne igru bice cao-zdravo
                    Toooooooo Noleeeeeeee,takooooo igraj-ajde mozes ti
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Boksi

Comment

• I Kirilenko dobila set

Idemo po prvo četvrtfinale u Parizu!
                        Last edited by wanderer; 03-06-13, 14:13.

Comment

• Bericatvrsen za bracu makedonce
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                            ocas posla uze gem
                            ajde Novace jos 2x tako kao u 2 setu
                            Ako igra tako kako u drugom setu moguce je da veceras da bude u Monte Carlo ili u Beogradu na kupanje. Nista specijalno nije odigrao Novak, Kohly se sam pobjedio, jedino je poceo Novak manje da gresi, drugo i nije bas promenio. Mora da bude agresivniji.
                            Last edited by Stefan-kobe; 03-06-13, 14:13.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                              Boksi

pa moram malo

ma dobija Djokovic 3:1
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Idemo ispocetka,ali u dva seta...sad ce to verujem,malo brze ici...

Comment

Working...
                                X