Ma Ernest je lik koji je prepun lucidnosti, znaci nekada me odusevi koja resenja nalazi... Ali taktiku nigde nema. On tera po svom i "rga" kao sivonja i kada mu ne ide. Ni malo se ne prilagodjava situaciji na terenu, i zato koliko god me odusevljava nekim stvarima u globalu me razocara skoro uvek ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostFedererov zrijeb je posebna prica. Izgleda mi kao da su se Bojana, shminka, Sharda, Proto i Gandalf skupili jednu noc i odredili protivnike
Oni su htjeli da ima teze meceve, a ne setnje do finalasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Bravo BojanaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostMonfils kapiten, stavio da ce izgubiti set, i vreme trajanja 3:15Monfi
Nagovarao ga da stavi Monfilsa za kapitena i nije htio jer on voli kad je zadnji, i na kraju i ja odustanem i oduzmem mu kapitensku traku i poslaljem ga u sredinu terena. Inače je kod mene pisalo 3:13
Monfils igra najbolji tenis u karijeri, ako ode na još jednu pauzu konkurenciji se ne piše dobroBolje se snalazi bez trenera ili mu tu ulogu igra brat
Comment
Comment