Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Ernest je lik koji je prepun lucidnosti, znaci nekada me odusevi koja resenja nalazi... Ali taktiku nigde nema. On tera po svom i "rga" kao sivonja i kada mu ne ide. Ni malo se ne prilagodjava situaciji na terenu, i zato koliko god me odusevljava nekim stvarima u globalu me razocara skoro uvek ...
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Federerov zrijeb je posebna prica. Izgleda mi kao da su se Bojana, shminka, Sharda, Proto i Gandalf skupili jednu noc i odredili protivnike
      Ma jok oni, ovo sam ja smislio..

Oni su htjeli da ima teze meceve, a ne setnje do finala
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Bravo Bojana!

Comment

• Bravo Bojana,velika pobeda.Gro vremena u terenu,maks.agresivna.Nazdravlje.
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• браво за Бојану!

sigpic

Comment

• Bravo Bokice
              sigpic

Comment

• Sjajno Bojana u 2 sata manje vise rutinski bivsu broj 1,namucih se na strimu,al vredelo ajmo Rodji zavrsavaj to pa da vidimo nadam se jedno vakumiranje od Ane
                sigpic

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                  What do you think will be the duration of the game of your Number 1 Gael Monfils?
                  Results : 03h:15m Your response : 03h:15m
                  Znaci ti si ono odigrao, nemoguce sta si pogodio

Comment

• Bravo Bojana
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sjajna Bojana Od Australije je mucila povreda sve do Madrida...turnir dva za zagrevanje i opet se vraca forma iz januara
                      sigpic

Comment

• Prerano otpisani Julien se vrati, Roletu boravak na RG da skrati
                        sigpic

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                          Monfils kapiten, stavio da ce izgubiti set, i vreme trajanja 3:15 Monfi
                          Zahvaljujući Vladanu si prvi Nagovarao ga da stavi Monfilsa za kapitena i nije htio jer on voli kad je zadnji, i na kraju i ja odustanem i oduzmem mu kapitensku traku i poslaljem ga u sredinu terena. Inače je kod mene pisalo 3:13

Monfils igra najbolji tenis u karijeri, ako ode na još jednu pauzu konkurenciji se ne piše dobro Bolje se snalazi bez trenera ili mu tu ulogu igra brat

Comment

• Sta prica bre ovaj lik na ES, kao prvi put vidi da se Fed oznojio Pa sta li ti to vidis slepce, posle 3 sata na onom suncu se i publika topi. Boze budale

Comment

• noto, nisam u pravilima procitao da je ovo igrica dublova vas dvojica se dogovarate

Comment

• Ne znoji se Role zbog vrucine, vec od midera sto Mirki maznu
                                sigpic

Comment

Working...
                                X