Rekoh ja na 2-4 , tezak je on debil , ladno covek prokockao 4-0
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tie breakOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobice Gimeno TB , stabilniji je igrac , ovaj ce bar 3-4 neiznudjene napraviti , takav sklop igraca, protiv Blejka se cinilo da ima nesto u njemu ali ocito sam se prevario , 3 kolo RG-a jednostavno nije za njega.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pratim malo na bet365 duzinu poena , sve krace poene uzima Viktor ili 70% a svaki koji se otegne je TraverovSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Bravo,1-1Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Uzeo je ali dzaba mu kad je nestabilan , ako je Gimeno pametan drzace lopticu sto je duze moguce u igri i dobiti ovo. Inace Marin zavrsio u 3 seta , pobednik meca Traver-Fiktor u 3-em kolu protiv Cilica. Ferer isto na korak od pobede.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ne znam jel' neka greska na bet365 ali u asevima 0-0 i poeni na 2-gi servis u 2-om setu kod obojice 0% , bice da je greskaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment