Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rekoh ja na 2-4 , tezak je on debil , ladno covek prokockao 4-0
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tie break
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Dobice Gimeno TB , stabilniji je igrac , ovaj ce bar 3-4 neiznudjene napraviti , takav sklop igraca, protiv Blejka se cinilo da ima nesto u njemu ali ocito sam se prevario , 3 kolo RG-a jednostavno nije za njega.
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• od 4-0 jedva do taj brejka 3-2 gimeno traver... strasno koji debil, mnogo je nestabilan...

Comment

• Pratim malo na bet365 duzinu poena , sve krace poene uzima Viktor ili 70% a svaki koji se otegne je Traverov

Comment

• 5-4 za viktora i ima 2servisa da zavrsi set... trebalo bi sad ...

Comment

• Bravo,1-1
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Uzeo je ali dzaba mu kad je nestabilan , ako je Gimeno pametan drzace lopticu sto je duze moguce u igri i dobiti ovo. Inace Marin zavrsio u 3 seta , pobednik meca Traver-Fiktor u 3-em kolu protiv Cilica. Ferer isto na korak od pobede.

Comment

• Stabilan Himeno, čak vrlo stabilan
                    Spoiler
                    ko vrbov klin
                    sigpic

Comment

• Marin lako u 3. kolu...a lako ce i u 4.

Comment

• Ne znam jel' neka greska na bet365 ali u asevima 0-0 i poeni na 2-gi servis u 2-om setu kod obojice 0% , bice da je greska

Comment

• na misice jedva uzeo, po meni viktor je kvalitetniji samo malo glavu da ukljuci a ne gubi zivce u tim dugim razmenama, msm da moze da dobije, moze mec da ode lako i u 5setova...

Comment

• a tipsa brejk protiv mahuta, msm da ce dobiti lagano 3:0, mahut je bas kanta ovde godine, nzm sta vi mislite ?

Comment

• Jankela se baš fino u žuto obukao
                              Ima sve bube iz okoline da ga spopadnu
                              sigpic

Comment

• Jo danas ispada

Comment

Working...
                                X