Originally posted by Bonomo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Neki mecevi su prekinuti... Opet kisa?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostKoja je ova Shvedova kraljica. Jel zna neko koliko je krompira udelila u karijeri?
Kapiram da je i Serenu popisala, prošlogodišnji zlatni set protiv Errani na Vimbldonu.
Počev od 2009, Shvedova ima 4+2+2+5 i ove 1, a Serena 4+5+4+10 i već u ovoj do sada 12
Comment
-
Originally posted by earthSRB View PostDoduše, nije više od Serene ali ima jedan najvredniji, prošlogodišnji zlatni set protiv Errani na Vimbldonu.
Počev od 2009, Shvedova ima 4+2+2+5 i ove 1, a Serena 4+5+4+10 i već u ovoj do sada 12!?! tuga. Jel imala Shvedova jos jedan zlatni set? to mi nesto ostalo u secanju
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostSerena je do sad ove godine udelila 12 krompira!?! tuga. Jel imala Shvedova jos jedan zlatni set? to mi nesto ostalo u secanju
Last edited by wanderer; 28-05-13, 15:30.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment