Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A vi našli Jankelu da izbacujete. Pokajte se
    sigpic

Comment

• Jos uvijek mi nije jasno kako je ovaj uspio izgubiti servis u Sarajevu

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Nisam još ovde gore glasala...da glasam?
        nemoj olja jos, cekaj jos malo
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• idemo Brands Mali tuce forehand

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
            Mislim da ce biti zanimljiv mec rafa-brands. Brands je ove sezone veoma dobar barem je bio dok sad ga jos pratio. Tip je igraca koji ne odgovara rafi. Ima sjajan servis i lopata iz fh kao besan. Samo da mu bude dan. U svakom slucaju nece se predati u svlacionici, nije taj tip igraca. S obzirom da je rafa imao problema sa soderlingom, isnerom, gulbisom ,verujem da brands moze barem do jednog tb-a
            Kako mrzim kad se ovako popisam po vama, i to odmah u prvom setu

Samo mi je zao sto sam tek sad dosao kuci, kako je peglao Brands?
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Da li stvarno neko misli da Brands moze da pobedi Nadala na RGu ??

Spoiler
              Ja mislim da moze
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Feliciano prosao

Sad ce ga Nadal pregaziti ali i ovaj set sto je izvukao je sjajna stvar. Nema sile da moze u kontinuitetu ovako lupati FHom, a da pritom nalazi ovakvu dubinu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Nadalinho View Post
                  Raonić je dobro otvorio, njega definitivno treba pratiti. Kao što sam i najavio dobar meč izmedju Sepija i Mayera. Rogeru svaka čast, odigroa je bolje nego sam očekivao.

Lopez uzima Granollersa
                  Kakvo sam osvježenje za forum, jednostavno kapacitet, pratite možda i lovu neku okrenete.

I polako lešinari gdje ste poletili, Rafa prepušta set levatu radi pariške publike, da se nešto i vidi, a koliko ozbiljno shvata protivnike na RG-u pokazuje i njegova oprema, kralj ko da je na bazen kreno. U kost Rafa

Comment

• hahahaha kako se zbunio komentator na EU-a, u pozadini idu snimci sa prvog seta izmedju Brandsa i Nadala a ovaj kaze: EVO novog vinera iz FH-da.
                    OVAKO

Comment

• Ne mislim da ce pobediti ali i ovo sto radi je sasvim dovoljno!

Pokazuje da je Nadal ranjiv i to savrseno koristi.

Svaka cast! Spasao covek dve brejk lopte onda brejknuo Nadala i sa savrsenim forhendom zavrsio prvi set...

Tako se igra!
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Ovakva igra izumire, a tako je mocna...istocni grip, udji na drugi servis u teren, pa je zvizni

Comment

• Vežbo Rafael servis
                          sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Ovakva igra izumire, a tako je mocna...istocni grip, udji na drugi servis u teren, pa je zvizni
                            Stepanek
                            sigpic

Comment

• Ček bre Prskaj, da ne dobiješ onu drugu radnju od nas ... ima još mnogoooo...ali Brands deluje stvarno i više nego odlično.
                              Mada zvuči i izgleda ovo ekstra, ali znamo da će se okrenuti. Znamo li?

Ma neću još da glasam, al se dvoumim između Janka i Cipeta, mada su FRA veći kandidati, al igraju na domaćem.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• sad ce Toni da prizove kisu
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X