Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si cuo za rec sprdnja ? Zezanje ?

Sto se palite ko butan boce...
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• a Bartoli ce igrati minimum 5h
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Jer Roger posle Bartoli ?

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
          Si cuo za rec sprdnja ? Zezanje ?

Sto se palite ko butan boce...
          Sprdaju se Vladan, Pecaros, i jos nekoliko likova, za Bojanu znam da ne, na osnovu ono sto sam video iz komentare od nekoliko prethodnih turnira. Znam da ona mrzi Nadala iz dno srca.
          OVAKO

Comment

• Prvo Sarapova treba da zavrsi svoj mec, pa onda Roger. Ali Sarapova vodi 1:0 i 4:2, valjda nece dugo...
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
              Jer Roger posle Bartoli ?
              Da
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Znaci za jedno sat vremena minimum

Comment

• Alo narode pa nije Ernest tražio krv u baruštini ovdašnjoj
                  sigpic

Comment

• i kakva je ovo glupost da nemaju kamere na terenu 3 i 6 no comment

Comment

• Bartoli u svom stilu, pola sata igre u drugom - odigrana tri gema
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Sprdaju se Vladan, Pecaros, i jos nekoliko likova, za Bojanu znam da ne, na osnovu ono sto sam video iz komentare od nekoliko prethodnih turnira. Znam da ona mrzi Nadala iz dno srca.
                        Budimo realni . Navija za coveka koji je uzeo 17GS-ova osvojio je sve sto se moze osvojiti i nikad ne kuka za povrede kao sto kuka Nadal. Mislis da mrzi tamo nekog Nadala koji verovatno nece uraditi to sto je Federer uradio ma kolko god ga puta dobio u head to head match up-u. Bice da se samo sprda sa vama posto sve shvatate bukvalno.

Bice zanimljiv ovaj mec. Klizan pokazuje da nece tako lako odustati .
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• ma zadavi Bartoli da sam ja organizator igrala bi na nekom nebitnom terenu bas me briga sto je francuskinja,

Comment

• Sta se ovaj Klizan ovako napalio... Iznenadio je sam sebe...

Comment

• Ne da se Martin.
                              Fh paralela samo da je konstantija bila bi moćno oružje.
                              sigpic

Comment

• Kakva FH dijagonala sunce ti poljubim
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X