Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Majstor je Vesely

Bas kompletan igrac, bez ijedne zamjerke...puca ovaj BH s kratkim zamahom ko veliki

Valjda ce brzo u TOP 100 i vise...bolji je od mnogih ispred sebe

Comment

• Dobar
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Neiskusno,ali sta ces,i to se broji..

Comment

• Izvuce set na iskustvo... Mada mislim da je napravio dosta beleski u glavi sta i kako u buduce. Dosta puta mi se cinilo da mu namerno nabacuje da vidi sta sve moze...

Comment

• Napalio se Picopevac, al dzabe
            sigpic

Comment

• Dobar Novak protiv inspirisanog Gofana,izgleda da je Novak radio na prvom servisu tokom pauze,nekako sigurnije mi mnogo deluje,al jos je rano za suditi...Idemo po 2 rutinska seta sad,slomljen je,,,,,
              sigpic

Comment

• Umesto da nastupi autoritativno, Novak je u mec usao kilavo i tako razigrao Gofana. Umalo da mu se takav pristup obije o glavu, da ne bi one duple ko zna sta bi bilo. Dobro je sto je iscupao set, to je najvaznije, mada ga ni u nastavku ne ocekuje lak posao.
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Mora da podigne malo igru i nema razloga da bude frustriran što Gofan igra odlično, koji sve vraća, a još bolje servira.
                  Ideemoo!

Englezima sa ES Novak izgleda short.
                  Iako ima, kažu, 5'11'', a zapravo je 6'2''.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Na iskustvo Kohly uzima break i vjerovatno 3. set...par kratkih retern udaraca koje je Vesely morao ispratiti na mrezu...a onda pasingom dosao do breaka

Comment

• I Horacio uzeo prvi u tb.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ajmo Nole delijoo
                        (Ja glasala)
                        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Igra prvi put sa covekom,mora biti malo toplo-hladno.

Comment

• Baš mi se sviđa kako igra Vesely

Comment

• Brže to malo, imaš još 38 min. da završiš meč.
                              sigpic

Comment

• Nevjerovatan miks ubitacnog servisa i mekanih udaraca...steta sto je naletio na Kohlyja...ali vrijeme radi za njega...ovakav kvalitet ne moze biti protracen

Comment

Working...
                                X