Ne bih ja ovde vise nista dodavao... Jako dobra partija, podizao igru kad je trebao, izuzetna kontrola meca i posebno svojih servis gemova...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sad, Nole sad ga pritisni,ne popustaj,izbaci iz glave defanzivu,napadaj ga,ajde idemoooooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Odlican Rafa za odlicnih 2-0. 6-2 6-3Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Stvarno dobra partija Novaka. Nisam pogledao prvi set, ali ovo što sam u nastavku vidio, odlična kontrola meča, dobro servira i općenito odiše što mi se sviđa MIRNOĆOM... Ako ovako bude igrao protiv Rafe... tri točkice..."Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.
Comment
-
Rafinjo igra 17 gemova duze nego Nole 25 ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nole nemoj se tako "igrati".Moras ovaj set da dobijes,mozes, samo hladne glave bez opustanja,ajde koncentrisi se,ne pustaj svabusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment