Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: liga sampiona
[quote author=Payton Manning link=topic=1259.msg63100#msg63100 date=1241545739]
Volim oba kluba,pa necu navijati,ali tipujem da ce Man.Utd.u finale!
[/quote]
evo vidis,ne navija,ali ipak manc da ce proci... ;DsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
hahahhaha cuj ovog mande papucara!pa jel sam te lepo pitao da li je dogovoreno,a ti pobego sa foruma...i sad mi jos trazis sliku....nema sanse,vazi samo ovo sa jeremijom,covek je posteno dobio,samo nek pozuri,da obavimo to veceras,pa ja odo da se ubijem negde i makar za kratko ovo zaboravim.
edit:tako je fare,reci im!
Comment
-
[quote author=dart gunner link=topic=1259.msg63125#msg63125 date=1241551122]
hahahhaha cuj ovog mande papucara!pa jel sam te lepo pitao da li je dogovoreno,a ti pobego sa foruma...i sad mi jos trazis sliku....nema sanse,vazi samo ovo sa jeremijom,covek je posteno dobio,samo nek pozuri,da obavimo to veceras,pa ja odo da se ubijem negde i makar za kratko ovo zaboravim.
edit:tako je fare,reci im!
[/quote]
Pogledaj dva posta ispod tvog pitanja da li pristajem na opkladu,manda je napisao moze...
Ja sam pristao i ima da ti biram sliku,ako neces da ispunis opkladu na tvoju je cast,pogledajsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment