Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2010/2011
Hahahha koji kralj ovaj Stojanovic kaze" Julio Cesar je u ove dve utakmice bio pouzdan kao predizborno obecanje" &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &8@^J &8@^JDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bayern puno bolji,Inter moze biti sretan sto je samo 2-1.Cesar nije ovako lose branio ni kad je pocinjao u juniorima ja mislim.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Inter puno srece,mada tesko ce se oni izvuci iz ovoga.Bayern do kraja daje jos 1 gol &+I}\Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
[quote author=bice link=topic=1259.msg269032#msg269032 date=1300221347]
Hahahha koji kralj ovaj Stojanovic kaze" Julio Cesar je u ove dve utakmice bio pouzdan kao predizborno obecanje" &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &8@^J &8@^J
[/quote]
Ovo je drugi put u celoj njegovoj karijeri da je ispao duhovit,prvi put je bilo kad je Dzerard sutirao penal a ovaj rekao kako je hladan kao tastin osmeh.Inace je majmun naravno. $#^%RT
Prosto neverovatno koliko prostora ostavljaju Robenu i Riberiju,jbg kad nemas pravog trenera ne mozes u Evropi ocekivati neki plasman,zato Totenhem i jeste prosao dalje,Rednap je car.
sigpic
Comment
-
[/quote]
Mozda je Aca drmno rakije pa se sali. $#^%RT
Ne znam,ne volim njegovo komentarisanje,zato sto zna o fudbalu a zaista cesto prica o stvarima koje veze s fudbalom nemaju.Aj da je on Milojko Pantic pa da kazes,ok nema pojma pa nema veze ali on zna o fudbalu.Od ovih meceva nokaut faze jedino je prvi mec Arsenal-Barsa prenosio odlicno i veceras je eto dobar a ostalo bolje da nije.
Motta je danas jos gori od Stankovica,boli ga uvo kao da igra Miki Maus kup a ne LS. #%d*sigpic
Comment
Comment