Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by perkan View Post
    Nadal vs Djokovic...vidit cete, to ce biti 4-finale ako Murray ne otkaze.
    to nikako ne može biti 1/4 finale jer je Nadal od sutra 4. na svetu ;)
    A lepo sam vam pre neki dan rekao da je Fed u istoj formi kao i u Madridu samo će otići do kraja zbog žreba, ali će ga u finalu razbiti Rafa ili Novak i tako je i bilo.

RG ne moraju ni igrati, Serena i Rafa su toliko dominantni da uzimaju titule, malo je vremena da ostali nešto promene
    If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Ne mislim da je Nadal podigao formu od finala u Madridu. To je otprilike isto. Imao je tezak zrijeb i odlicno ga je prosao. Svejedno ne vjerujem da bi htio Gulbisa za protivnika na RG. To je jedini igrac osim Novaka koji ima koliko, toliko realne sanse da ga pobijedi.
      Last edited by NI; 20-05-13, 07:36.

Comment

• slavivsi u monte-karlu djokovic je prekunuo fantastican niz nadala koji vuce jos od februara iz juzne amerike..

Comment

• a mukica je jos i povredjen, jos uvek ga muce kolena
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            a mukica je jos i povredjen, jos uvek ga muce kolena
            e tu ima jedna zanimljiva priča, navodno je procurila priča kako je Rafa bio pozitivan na testiranju i sve je osmišljeno da bi se sakrila bruka. VEROVATNO TRAČ, ali gde ima dima ima i vatre
            iako bih voleo da ga Nole pobedi, ipak mislim da trenutno niko u 4-5 setova ne može da mu parira
            If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Dobiti ga zdravog u meču na 3 dobijena seta biće vraški teško na omiljenoj mu pariskoj šljaci. Samo onakav Novak iz MC ove, ili Madrida+Rima 2011. bi to mogao. Isner mu je uzeo prva dva seta 2011. i u nastavku puko. Poraz od Soderlinga 2009. nije bilo realno stanje, jer je Rafa bio "stvarno" povredjen. Ostali ev. set mogu da mu otkinu, a celih tri osim maestralnog Novaka ne može niko

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Nadal je odlicnoj formi. Ali nemojte pretjerivati. Njega je Gulbis propisno namucio a bogami i Ferer. Danas se prije svega radilo o losem Federerovom izdanju. Mozda je notorious u pravu. Starace, Simon, Janovic i Per su ipak druga liga. Nisam siguran kako bi Federer prosao sa Berdihom pa cak ni Congom.
                Nema sto da se pretjeriva, Rafa je na svoji vrhunac forme trenutno. Tacno je da se danas radilo o losem izdanju Rogera ali i o fantasticnoj izadnje Rafe. 3 ili 4 UE je imao tokom prvog seta, sta reci... BH sjajan, FH standardan, servis solidan ali smetam da moze i te kako da poboljsa ovaj segment svoje igre. Sa ovakvom igrom, mislim da je nemoguce da izgubi u Parizu.
                I ovo se odnosi na svi oni koji hejtuju Nadala, zasto morate da spomenjujete da je ipak "povredjeni" momak osvoijo titulu? Znate kakva povreda vuce Rafael, hofa sindrom je veoma ozbiljna stvar, u svaki momenat koleno moze da potece i da ga spreci da igra tenis. Nadamo se da se to nece dogoditi, tenis nije tenis bez njega. Zato molim vas bez nekih ironicnih komentara, jer Rafael nije glumac i ne folira povrede.
                Last edited by Stefan-kobe; 19-05-13, 21:21.
                OVAKO

Comment

• Kako bi tek igrao da nije povredjen?
                  taj ne da nije povredjen, nego to nema veze sa mozgom i to su price za malu decu...povredjen igrac ne igra kao sto on igra i ne moze da veze od povratka 8 finala iz 8 turnira, gde je 6. puta i osvojio turnir

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Meni je Nadal medju omiljenim igracima, ali ipak malo preteruje sa tim. Svakako je to zeznuta stvar, ali kad krene da prica o tome zvuci kao da je umalo ostao bez obe noge (ne daj boze). A moze on i bolje od ovoga da igra.

Comment

Kako bi tek igrao da nije povredjen?
                      taj ne da nije povredjen, nego to nema veze sa mozgom i to su price za malu decu...povredjen igrac ne igra kao sto on igra i ne moze da veze od povratka 8 finala iz 8 turnira, gde je 6. puta i osvojio turnir
                      Mozda je to rezultat nevjerovatne mentalne snage i sampionski duh?
                      Last edited by Stefan-kobe; 19-05-13, 21:48.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Mozda je to rezultat nevjerovatne mentalne snage?
                        Pa ne trci mentalna snaga, nego noge

sigpic

with experience.

Comment

Pa ne trci mentalna snaga, nego noge
                          A mozda od te 6 titule 5 su na sljaci, njegovoj omiljenoj podlozi, i 7 od 8 finala su takodje na sljaci... Ako dobro pratis Nadala znat ces da u Vina del Mar je bio kao igrac nadvor od top50, ali on to namerno uradio, birao je da igra na turniri iz kategorije 250 za da dodje do neka forma, jer forma se ne tempira samo sa treniranjem, vec treba imati meceve u svoje noge. I sad u ovom trenutku NIJE povredjen, igra Rafa i to je najbitno, znaci da go ne boli to famozno koleno. Ne znam sta je toliko komplikovano da razumjes oko ta njegova povreda, ili samo kolko da napises nesto, jer mozda ti je muka sta Rafa osvaja titule?
                          OVAKO

Comment

• Stefane, da on nije izjavljivao i tokom Madrida da ga boli koleno, ja ne bih nista rekla, ali on stalno govori kako ga boli koleno, kako ima stalan, konstantan bol i kako je samo nekim danima malo manji.
                            E pa povredjen igrac ne igra onako i ne krece se onako, sto znaci da je folirant...

sigpic

with experience.

Comment

• Ok onda i Novak je folirant spored tvojoj logici, hteo je da preda mec sa Monacom u MC-a, a posle toga je osvoijo titulu. Ponekat to rade zbog skidanja pritiska, jer znaju da javnost previse ocekuje od njih. A de daj mi tu izjavu gde Rafa kaze da ga boli koleno, za u Madridu govorim.
                              I da ne ti govorim opet za hofa sindrom, kakva je ta povreda, bicu dosadan, mislim da si shvatila sta je u pitanju.
                              OVAKO

Comment

• A je l' Djokovic posle tog MC-a dosao do finala jos nekog turnira?

Ti si njegov navijac, ti treba da znas sta on izjavljuje, meni ne pada napamet da sad jurim po netu, ali veoma dobro znam sta sma procitala.
                                Nisam ja rekla da on nije bio povredjen, ali sad nije povredjen i to njegovo konstantno kukanje kako ga boli koleno je dosadilo i Bogu i ljudima, i ocigledno nije samo njegovim fanovima.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X