Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Awful. Just awful

Comment

• katostrofalan dan za srbiju u tenisu
      Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
      Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Radi se o krizi i to velikoj. Novak gubi od ljudi od kojih ni u ludilu ne bi smio. Pricamo o porazima od Del Potra, Haasa, Dimitrova i sad Berdycha, sve su to igraci koji nisu ni blizu njegovog nivoa i od kojih on ne smije da gubi, posebno da za par mjeseci izgubi od svih njih. MC je maskirao problem, ne sumnjam ja da bi on sjutra dobio Nadala ali on ne moze da dodje do Nadala, to je problem i ne vidim da se to mijenja. Berdych je sjajan kad ima kratku, sporu loptu i poklapa je FHom iz sve snage, nije mu bio problem da okrene jer je Novak bio jedan igrac do 5:2 u drugom setu, a od tog momenta neki potpuno drugi. Izbaci ga rupa, navijaci, previse spoljasnjih faktora utice na njega, a to niposto ne bi smjelo da se desava. Ali da izgubi dobijeni mec gledamo vec drugi put ove godine, prvo Del Potro, sad Berdych, obojica veliki serveri, udaraci, ljudi koji mu savrseno leze i koji ne bi trebali da ga ugroze, pogotovo kad on diktira igru.
        Na RG moze da zaboravi, dobro ce biti dodje li do 1/4 finala.

Sto se ovog turnira tice Rogerove sanse su sad minimalne.
        sigpic

Comment

• Halep je neverovatna. Iz kvalifikacija je stigla do polufinala nanizavši pobede nad Balduči, Hantuhovom (kvalifikacije), Kuznjecovom, Agnješkom, Vinči i sad Jelenom. Kao Janowicz u Parizu Prosto ne znam šta da očekujem od nje u meču sa Serenom Nadam se samo da neće skupljati gemove. pošto Serena nastavlja teror nad WTA
          Last edited by wanderer; 17-05-13, 16:36.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            govorim o race bodovima, za ovu godinu ;)
            Ko jos gleda race listu

Comment

• Navras, Vladane...

Zapanjuje kojom brzinom proglasite ozbiljnu krizu. Sto je bilo ono do 6:2, 5:2? Slucajnost?

Comment

• Shardo, cestitam

Gledala sam samo zadnji gem, kad se Berdih usrao i mislila sam da ce da izgubi, ali je nekako ipak odservirao
                da budemo nacisto, i dalje ga hejtujem, ali me je lepo nasmejao
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Pa ili da je sad proglasimo ili da cekamo da ga jos Troicki dobije
                  sigpic

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                    Ko jos gleda race listu
                    Race lista i lista se na kraju godine poklapaju .... Prerano je govoriti da Nadal ima najvece sanse da godinu zavrsi kao n1, ali ako osvoji Rim bice trenutno prvi na svettu po bodovima u ovoj godini .
                    Najvise ce zavisiti od njihovih rezultata na slemovima ....
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sljaka zavrsava za manje od mjesec dana, a onda idu mnogo tezi dani za Nadala.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Izbaci ga rupa, navijaci, previse spoljasnjih faktora utice na njega, a to niposto ne bi smjelo da se desava.
                        To je glavno. Ne moguu da verujem da igrac koji je mentalno prilicno dobar moze tako nesto sebi da dopusti.

Originally posted by earthSRB View Post
                        Halep je neverovatna. Iz kvalifikacija je stigla do polufinala nanizavši pobede nad Kuznjecovom, Agnješkom, Vinči i sad Jelenom. Kao Janowicz u Parizu Prosto ne znam šta da očekujem od nje u meču sa Serenom Nadam se samo da neće skupljati gemove. pošto Serena nastavlja teror nad WTA
                        Konacno se operacija isplatila

Comment

• Inace ovo su veliki i skupi kiksevi posto tenis koji Nadal igra realno nije nista posebno...
                          sigpic

Comment

• Bolje da izgubi sad , a da osvoji RG. Ne mogu da shvatim kolicinu malodusnosti kvazi navijaca. Pa nije covek masina. (Mada je u jednom trenutku igrao kao masina). Padovi se moraju desavati.
                            Novak gubi od ljudi od kojih ni u ludilu ne bi smio. Pricamo o porazima od Del Potra, Haasa, Dimitrova i sad Berdycha, sve su to igraci koji nisu ni blizu njegovog nivoa i od kojih on ne smije da gubi, posebno da za par mjeseci izgubi od svih njih.
                            To ne da nisu igraci blizu njegovog nivoa, nego su jako blizu vrhunskog nivoa. Delpo je pokazivao strasan potencijal i pre i posle povrede, Dimitrov je buducnost tenisa, a o Berdihu ne treba pricati.

Sve njih bi Djokovic od 100 puta dobio u verovatno 90 % slucajeva. Ali i 10% mora da se desi

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Pa ili da je sad proglasimo ili da cekamo da ga jos Troicki dobije
                              Ma znam da volis da trolujes. Novak odlicno igra protiv igraca tipa DP i Berdiha ako je koncetrisan i ako drzi svoj servis.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Navras, Vladane...

Zapanjuje kojom brzinom proglasite ozbiljnu krizu. Sto je bilo ono do 6:2, 5:2? Slucajnost?
                                A sta se desilo od tog momenta i koliko je vezanih gemova izgubio i je li nesto pokusao da promeni kada su kola krenula nizbrdo? Ako nije ozbiljna kriza kada se mec izgubi na ovakav nacin ja ne znam sta jeste. A sto se tice igre, pa sta je on IW-a dobro odigrao, ako izuzmemo ona tri mece u MC-u naravno? Sve je losiji i losiji i ne vidim da se bilo sta menja po tom pitanju. Previse je igraca koji mogu da ga dobiju i ulazak u zavrsnicu turnira vise nije zagarantovan. To su sve stvari koje zabrinjavaju.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X