Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odličan Role.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Prekratke Gillesove lopte, neozbiljno
      sigpic

Comment

• Siroti Žil, ne može ništa da pogodi, a i da može ne bi mu mnogo pomoglo protiv ovakvog Rogera..
        Originally posted by gokara
        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Voza ga Roger ko na ringispilu

cini mi se da Gilles fizicki nije ok, ili mu se teze kretati na sljaci

Comment

• vidim ja da ovde neki svršavaju na Fekijeve forhende
            If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Laksi trening za milkicu
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Napokon prava igra.
                Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Ma nije se moglo ocekivati da u Madridu igra kako treba, tamo su uslovi bas zeznuti za povratak

Ovo je Rogerov pocetak sezone, ako se izuzme AO

Comment

• Najvise se bojim Rogera, posebno ovakvog Rogera, znam da protiv njega od Novaka vecina stvari ne zavisi.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Ja gledam prenos na SKY sportsu i jedan od komentatora ga bas maksimalno kritikuje dok drugi uziva u ovoj predstavi

Meni je ok, cak i ako mi je Gasquet dosta drazi i simpaticniji...nedostaju tenisu ovakvi likovi, puni energije koji ne bendaju protivnika preko puta...ko je krov Gasquetu sto on nije u stanju imati ovakav performans protiv najboljih
                      Ma kao moze biti OK.

Gaskeu je bukvlno ukrao kljucni poen. Izmislio je trag za lopticu koja je pogodila liniju. Ti znas da se to na sljaki cuje jer su linije plasticne. Janovic je cuo.

Pa ona radovanje na Gaskeov promasaj. Da ne pricam o urlanju protiniku u facu. Sve radi sa ciljem da isprovocira. Siledzijski.

@Vladane

Rodzeru se otvori zrijeb i on moze ovo da osvoji.
                      Last edited by NI; 16-05-13, 21:02.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Najvise se bojim Rogera, posebno ovakvog Rogera, znam da protiv njega od Novaka vecina stvari ne zavisi.
                        Simon nije merilo njegove igre, ceo žreb mu se otvorio i uće odmorniji u finale, ali svejedno će ga izgubiti

Comment

• Polako Fladane, do maloprije si pricao kako ce ga Gasquet dobiti...a znamo kakvo je tvoje misljenje o njemu

Gilles igra ocajno, a ti se vec prepao...sta su ti bolna sjecanja

NI, na sljaci su u tim situacijama sudije jedini krivci...ne smiju ni u jednom trenutku ispustiti lopticu i trag iz vida...
                          Last edited by shminka; 16-05-13, 21:04.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Polako Fladane, do maloprije si pricao kako ce ga Gasquet dobiti...a znamo kakvo je tvoje misljenje o njemu

Gilles igra ocajno, a ti se vec prepao...sta su ti bolna sjecanja
                            deluje ko da je prvi put uzeo reket u ruke, izgubljen!

Comment

• Originally posted by Komri View Post
                              Simon nije merilo njegove igre, ceo žreb mu se otvorio i uće odmorniji u finale, ali svejedno će ga izgubiti
                              To ne mijenja cinjenicu da od Rogerovog reketa zavisi vise u njihovim mecevima, sto priznaces nije slucaj kad Novak igra protiv vecine igraca, da ne kazem gotovo svih ostalih. Gilles ne igra najbolji tenis, ove godine uopste ne blista ali je sve ovo Roger zaradio, drzi izuzetan ritam.
                              Originally posted by shminka View Post
                              Polako Fladane, do maloprije si pricao kako ce ga Gasquet dobiti...a znamo kakvo je tvoje misljenje o njemu
                              Kako ga Gasquet moze dobiti. Kad bi mu sacekao neke greske, znamo koliko je defanzivan i koliko moze da uspori ritam. Ipak ovakvog Rogera ne bi mogao. A i dobro je sto je defanzivac ispao.
                              sigpic

Comment

• Poprilicno sam siguran da nesto fizicki nije ok...jel ovo Role dobio upozorenje za prekoracenje vremena pri servisu hahaha

Ne bi onakav Gasquet imao sanse...pa s Jerzyjem nije mogao drzati izmjene...

Comment

Working...
                                X