Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poznadoh ovog osisanog.
    Vracaj secer bre
    sigpic

Comment

• Originally posted by Navras View Post
      Ko je po tebi pozeljniji rival, Dolgo ili Stan? Ja bih pre Stana jer Dolgo svojom atipicnom igrom moze da pokvari Novaku ritam, odnosno da mu ne dozvoli da udje u udarac. S druge strane treba uzeti u obzir i da je Stan na ivici snaga jer igra ne znam vec koji mec po redu sa samo dan ili dva odmora. Zbog umora najvise ce da mu ispasta kretanje, a cim nema dobrog kretanja nema ni namestanja na udarce i njegova igra dosta trpi.
      Novaku treba ritam, trebaju razmjene, trebaju dugi poeni. Dolgopolov nije idealan za to. Nije ni Vavrinka. Ali Vavrinka mora motivisati Novaka. To isto tako dize formu.

Ako je cilj cetvrtfinale, onda je bolji Dolgo. Ako cilj RG onda je mnogo bolji Vavrinka.
      Last edited by NI; 14-05-13, 19:25.

Comment

• Potito da dobije celno mjesto za stolom, ipak je danas najvise "patio"
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Il je Potito pravo loš (13W - 9UE) ili Feki napokon pronalazi ritam (35W - 8UE) ;)

Comment

• Staraceu cu dati da olize kazan - zasluzio covek
            sigpic

Comment

• OOP

Potencijalno nekoliko zanimljivih meceva, a derbi dana svakako je duel izmedju Trocikog i Gulbisa

Program na centralnom otvaraju Jo i Jerzy, zanimljiv mec u najavi. Nekom dobrom igrom ne mogu se pohvaliti ni jedan ni drugi. Jo ima dobre rezultate na prva dva sljakasta mastersa, ali ne igra nista specijalno, dok Jerzy jos od onog cuda u Parizu nije napravio bilo sta vredno pomena i rekao bih da igracki stagnira. Ne ocekujem narocito kvalitetan mec, ali moze biti rezultatski uzbudljiv. Nakon njih na teren izlase Granollers i Murray i to je prava prilika da se promeni kanal ili ode na uzinu. U vecernjem terminu svoj mec igraju Fognini i Nadal i iskljucivo od Italijana zavisi da li ce i koliko uciniti ovaj duel uzbudljivim i kvalitetnim. Za ocekivati je da Nadal startuje nesto sporije u Rimu jer se pre svega tri dana valjao po madridskoj prasini proslavljajuci tako novu masters titulu i trebace mu vremena pre nego sto upali sve motore. Uz veliku podrsku sa tribina, fajterski i koncentrisan pristup mislim da bi Fabio mogao da stavi Nadala na ozbiljan test.

Mec izmedju Dogopolova i Stana bice narocito interesantan za nas Novakove navijace. Stan deluje iznureno, vezao je od Estorila prilican broj meceva uz vrlo malo odmora i to lagano uzima svoj danak. Dolgo je krajnje nepredvidiv, da ne kazem neozbiljan i tesko je reci u kakvom ce se raspolozenju pojaviti na terenu. Sutra ce imati priliku prvenstveno zbog evidentnog umora Svajcarca, ali je veliko pitanje da li ce je iskoristiti. Stan ce imati veliki motiv jer pobedom rezervise sebi mesto u top 10 drustvu pred RG, ostaje samo pitanje koliko ce moci fizicki da isprati zelju koja nesumnjivo postoji. Potpuno otvoren mec sto se mene tice. Posle toga, na istom terenu, sledi nam mec izmedju Ferera i Verdaska. Da vidimo kakve je posledice na Davida ostavio poraz u Madridu. Nakon srceparajuceg poraza od Skota u finalu Majamija trebalo mu je neko vreme da se sabere, ali je potom usledio novi udarac i ma koliko veliki borac David bio nije ni on od kamena.

Treba obratiti paznju i na meceve Kei vs Chardy i Julien vs Paire, pa i na Youzhny vs Simone treba prebaciti kanal s vremena na vreme.
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Navras

ali mi nikako ne ide fajterski i koncentrisan pristup i Fabio u istu recenicu Fabio ce sve da uradi da zabavi publiku, ali nista vise od toga ne treba ocekivati
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Navras

ali mi nikako ne ide fajterski i koncentrisan pristup i Fabio u istu recenicu Fabio ce sve da uradi da zabavi publiku, ali nista vise od toga ne treba ocekivati
                  Ma znam da ne ide, bice to sou sigurno, ali valjda ce ga publika motivisati da ne odigra lezerno kako samo on to ume Jedan set ozbiljnog pristupa, jedan set zabave, ako ne trazim mnogo od njega
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Fabio je zanimljiv lik, po ponašanju i izgledu izgleda kao da su ga organizatori na silu doveli s plaže i rekli da za kaznu mora igrati tenis. No, upravo je iznenađujuće kakvu on zapravo brzinu posjeduje, a uz to i dobre udarce. No, treba isktanuti kako Fabio nikada nije u životu prošao drugo kolo Rima. Čudan momak, od njega ili očekivati briljantnost ili stvarno apsolutno ništa, veliko ništa.

Mene osobno intrigira meč Benneteaua. Osobno mi je jako drag igrač, zapravo sam uvijek bio nekako slab na te neke Francuze. Većina su igrači adrenalina, zanosa. Većina ih najviše daje protiv najboljih, od ovih vrhunskih, pa do ovih manje vrhunski(Chardy, Ruffin itd.)... Rekli bi neki da je Julien jedan od najboljih tenisača bez titule, a imao je čak osam prilika doći do nje i nikda neću zaboraviti onaj njegov meč kada nije htio prekinuti meč protiv Murraya i jedva nekako predao, da bi se na kraju ispostavilo da je igrao sa slomljenom i nogom i rukom...(slomljen zglob i neka kost u nozi)

A, da ne pričam meč protiv Federera u Wimbledonu kada je umalo pokrao tenisku povijest... Paire je temperamentan i skloniji onoj stvari koju ja zovem briljantnost/očaj... Tako tanka crta između toga je kod Pairea... Ne znađ đto očekivati od tog momka, ali ja nekako odvuiejk simpatiziram Benneteaua, stoga...
                    Last edited by Clint_Eastwood; 14-05-13, 23:13.
                    "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Ne gledah mec, jbn elektronska brojila, jos rekli doci ce struja do 18h, nije dosla 6 sati kasnije, a tezina mi bilo da idem nedje da gledam

Sad malo gledah HL, dobro je Novak udarao po lopti koliko vidim. Mada da ga brejkne Montanes, previse je. Dobri procenti kod servisa, to je vrlo vazno.
                      Dimitrov pokazao da nema konstantnost, Stan prezivio, u ovom trenutku bi bilo mnogo lakse protiv njega jer je umoran. Dolgo je igrac koji promjenama ritma, koriscenjem slajsa i kik servisa na Novakov BH moze ogromne probleme da mu napravi, pokazao je to nekoliko puta.
                      Roger vidim rezultatski odlican, kao i Delpo, nadam se da ce doci do tog meca.

Sem Paire - Bennneteau sve je prilicno jasno sjutra, mozda ce Marcel napraviti probleme Andyu, favoriti bi morali dalje. Samo da Gulbis ne usere, niko ne zeli da gleda kako Nadal unistava Troickog, Ernests neka odigra kao 2010. u Rimu protiv Nadala i imacemo mozda i mec turnira. Moze ponoviti i ovogodisnji nastup iz IWa. On bar ima sta da kaze, ima oruzja i nece se predati u svlacionici.
                      Ne znam jedino Stan oce li zbog umora, sto se klase i kvaliteta tice morao bi. Bas me zanima koliko ce gemova Fernando uzeti.
                      sigpic

Comment

• Čist stolnjak, izglancane kašike, tanjiri oribani, sve spremno za 10 današnjih degustatora sada već čuvenog specijaliteta.
                        Opšti pičvajz u Rimu nasta oko čorbe. Toliko se to rasčulo da porudžbine stižu jedna drugu. Rimljani i Rimljanke navalili ko mutavi, valjda im dojadile njine makarone . Ubi se objašnjavajući da je ovo namenska kujna i da goste služimo ciljno isključivo utehe radi. Na kraju smo telefon isključili a odbijamo i Rimljane što direktno dođu.
                        Spoiler
                        Rimljanke primamo selektivno

Pomoćnica za seckanje luka sinoć napravi kardinalnu grešku. Ribala tanjire i escajg do kasno pa ne stiže do radnje po provijant za danas, već poruči brzom poštom. Sve stiglo - šećera nema. Kaže, bio jedan kratko ošišan, sa kapom navučenom do nosa, ubaci paket i uteče. Znam ga ja, zapržiću ja njemu čorbu kad, tad
                        Odoh da potpalim vatru.
                        sigpic

Comment

• AKo je vjerovati vremenskoj prognozi nishta od igre danas ...
                          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                            AKo je vjerovati vremenskoj prognozi nishta od igre danas ...
                            Link?
                            OVAKO

Comment

• Jo u stilu jo, jo, joooo u 1. setu protiv Janovica
                              Prva mušterija se nazire ;)
                              sigpic

Comment

• Јанович се испрсио Цонги... нема шта, не игра име и презиме ..

можда би Вавринка боље дошао Нолету јер је Вавринка одиграо много мечева у кратком року па му треба одмор....
                                Last edited by Žika; 15-05-13, 11:57.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X