Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
D.jutro.Bravo za Rodzjera,i da nam potraje jos neku godinu.Meni je vazno da ima sto vise razlicitih stilova i autenticnih igraca.Imamo kako se kaze,tip "drvo" Conga,Berdih,pa "choceri" Ferer,,pa opet Berdih,Stan,Cilic,itd.pa jednorucni,Stan,Has,Gasquet,Kohli,Juzni itd.pa pa "velika cetvorka" pa jos nedokazani D.potro,tema do "beskraja".Zato mi je draga pojava,kao sto je Janovic,sa njegovim potencijalom.A sto sa dodatnim radom i iskustvom,garantuje konacno nesto novo i kvalitetno.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jovan View PostD.jutro.Bravo za Rodzjera,i da nam potraje jos neku godinu.Meni je vazno da ima sto vise razlicitih stilova i autenticnih igraca.Imamo kako se kaze,tip "drvo" Conga,Berdih,pa "choceri" Ferer,,pa opet Berdih,Stan,Cilic,itd.pa jednorucni,Stan,Has,Gasquet,Kohli,Juzni itd.pa pa "velika cetvorka" pa jos nedokazani D.potro,tema do "beskraja".Zato mi je draga pojava,kao sto je Janovic,sa njegovim potencijalom.A sto sa dodatnim radom i iskustvom,garantuje konacno nesto novo i kvalitetno.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by shminka View PostCovjece, Roger sutra opet u nocnom terminu...a onda ce u finalu na sunce
Originally posted by Prototype View PostPodsetili smo se kakav strasan servis ima Fed kad mu se servira preko 200 km/h
EDIT: Hteo sam reci strasan ritern a ne servisIspade sad totalno drugacije od onog sto sam hteo reci
Last edited by Mr. Wolf; 18-05-13, 09:24.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by jovan View PostSta je sa Vemicem,ne vidjam ga duze vremena,ako neko zna.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠta će mu Vemić kada ne trenira.
Originally posted by shminka View PostCovjece, Roger sutra opet u nocnom terminu...a onda ce u finalu na sunceLast edited by NI; 18-05-13, 10:50.
Comment
-
Zaista sjajan mec su odigrali Nadal i Ferrer juce, i razume se Nadal slavioDva teska meca dva dana zaredom, ali prelepa za gledanje. Mislim da ovo moze samo koristiti Nadalu da odrzi i pojaca formu pred RG. Danas Berdych moze da ga namuci, ali mislim ne i da ga dobije, ali ajde da vidimo. Ocekujem Federer-Nadal finale.
Sto se Djokovica tice ostvarilo se ono u sto sam sumnjala, dali ce Djokovic imati oscilacije, ali vakvu oscilaciju moram priznati nisam ocekivala. Njegov pad na 5-3 je bio predug i predubok, i to treba zabrinuti sve njegove navijace. Mozemo govoriti o hiljadu faktora. . .ali ovakve padove govore pre svega o njegovoj psihickoj, a ne fizickoj nespremnosti. Kakav ce uticaj imati to na RG je veliko pitanje, a zavisice najvise i od samog zreba. Prikazuje veliku nestabilnost i samim tim svaki mec njegov mec je nemoguc za prognozu. Nikako ne sme njegovo trenutno, dnevno raspolozenje biti odlucujuci faktor ishoda nekog meca. Bez obzira sto je on realno najveci Nadalov protivnik na RG, ja iskreno zelim da se sto prije mentalno stabilizira.
Sto se Federera tice, ne vidim kako moze danas izgubiti.
Comment
-
E moj Novace,danas kisovito i oblacno.Mogao bi da se pobedi Nadal,da si zavrsio kako treba na 6:2 5:3Ali sta je tu je.
Comment
-
Kako Rafa sklanja šljaku da bi flašica stajala onako kako želi.
Azarenka i Erani su odigrale sjajan drugi set, 7:5 (prvi je dobila Vika sa 6:0), udarale bogami baš muški. Bilo je strašnih vinera, a deluje mi da se Vika malo zaokruglila?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znate šta mi dođe na pamet - kao Nole video da je Berdih za njega laka meta i odlučio da ga testira za Nadala tako što se odmakao 3m od zadnje linije i samo se branio, da bi ga proverio da neće da se uplaši od pobede i da mu stavi do znanja da može da pobedi Nadala. ŠBBKBB
Novak nije hteo sad duel sa Nadalom jer ide R.G., a oni nek se muče i gube i mentalno i fizički.
Nole se dovoljno istestirao i sad samo da finišira - možda imam bujnu maštu* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Berdo odmah an pocetku pretrpeo brejk , osecam nesto da ce biti grozno polufinaleLast edited by Lord Aleksoni; 18-05-13, 15:56.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Azarenka i Erani su odigrale sjajan drugi set, 7:5 (prvi je dobila Vika sa 6:0), udarale bogami baš muški. Bilo je strašnih vinera, a deluje mi da se Vika malo zaokruglila?Videlo se u Madridu da se lošije kreće i namešta za udarce. Ovde je već mnogo bolja
Sutra je čeka pravi test. Razgoropadila se Serena na šljaci ove sezone
Comment
Comment