Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pukla mu zica i uspijeva da iskontrolise volej definitivno publika u Rimu na njegovoj strani
    sigpic

Comment

• како гледа све ове шпанове, ја са једним играм две године...
      sigpic

Comment

• Bravo
        Last edited by Stefan-kobe; 16-05-13, 17:36.
        OVAKO

Comment

• Deja vu, po ko zna koji put. Bolji je cesto u ovim duelima ali po automatizmu gubi. Ima savrsenu igru ne samo za Nadala, za sve najbolje, ali mu to ne zna mnogo kad ne uspijeva da ih dobije. Odvratno je vidjeti ovaj odnos vinera i pobjedu onoga koji igra da doceka gresku protivnika.
          Davidu je bas trebao WO, valjda ce uslovi biti vlazni i sjutra onda su Davidove sanse mnogo vece.
          sigpic

Comment

• Ma tako je sampione!!!!!!! Moram upatiti cestitke za Ernestu, stvarno sjajan mec je odigrao, i kod nego mi se svidja to sto nema respekt prema protivniku, recimo kao Rafa sto je radio protiv Rogera na 19 godina. Da nije bio Nole u zdrijebu Rafe, rekao bih da je ovo jedini mec na turniru gde Rafa moze da izgubi, nesto slicno kao u Madridu u duelu sa Fererom. Sutra ocekujem pobeda u dva seta, mislim da David nema sanse da pruzi nesto vise posle onog udarca u Madridu.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Gulbis naterao NI-a da stavi smajli.
              Ovo mora da se proslavi. Ajde Gulbi, možeš ti to!
              Ja sam nevjest sa smajiljama. Nisam mogao naci onoga gdje se klanjas.

Strasan mec. Navijao sam za Nadala ali je Gulbisova pobjeda ne bi bila nezasluzena. Svaka cast Rafi.
              Last edited by NI; 16-05-13, 17:40.

Comment

• Svaka cast obojici,a Nadal je pokazao da se u potpunosti vratio. Ovo mu je bio super test za dalje,a odbrana je dokazala da je jaca od napada,jer ovakav odnos vinera i ue, ja nisam video.
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• sta se desava sa Sardijem

Comment

• granolers stoji 10 metara iza crte na returnu nije mi jasno kako je chardy izgubi servis maloprije

velika greska linijskog sudije mogle su to biti 2 brejk lopte za sardija, ovako mora se boriti za tie break
                    Last edited by SinisaKun; 16-05-13, 18:02.
                    Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• sad je bila sansa za brejk

Comment

• velika glupost chardy-a na 30-30 salje bh koji jedva dolazi do mreze, a onda dupla greska. poklonio je mec spancu, steta imao bi dobre sanse protiv paire-a
                        Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Moj ortak je rekao juce ''Gulbis uzima bar set Nadalu i muci ga a Simon dobija Federera pazi sta ti kazem''

. Za ovo prvo je bio apsolutno tacan. A za ovo drugo... Hm . Ja sam mu rekao da nema teorije ... Pilece noge nisu dovoljno agresivne i ne mogu ni da prismrde Fedu... Ali ko zna..
                          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• 2 puta ga je dobio, 3. put namucio samo tako...zna Gilles igrati protiv Rogera;)

Ali do sad nijednom nisu igrali na sljaci, a mislim da ce upravo sljaka pomoci Federeru da lakse dodje do pobjede...nema Simon oruzja da ga odmakne od osnovne linije, a Federer na sljaci moze nalaziti bolje uglove nego na tvrdoj podlozi...sto ce mu stvarati dobre prilike za napad...

Gilles se na sljaci nesto losije krece, pa bi i to morala biti prednost...

Comment

• Gulbis je odigrao strašan meč i izgubio. To boli. Opet se pokazalo da mu inteligencija nije jača strana, jer je ponovno birao pogrešne udarce u pogrešno vrijeme. To je nešto što mora promijeniti ako želi napredovati. Takve boljke neće ga koštati pobjede protiv slabijih igrača, ali protiv TOP 3, a pogotovo Nadala itekako hoće.

Nadal još jednom pokazao mental strength i damu, dvije osobine koje se po ko zna koji put ispostavljaju kao krucijalne između TOP 4 i ostatka toura. Nisam vidio igrača koji iz jednog jedinog gejma može izvući toliko puno. Njegova filozofija igre u mentalnom smislu najsličnija je Borgovoj i sama činjenica da ima toliko sličnosti sa mojim najdražim ATG igračem ikada, tjera me da ga poštujem.

Čestitke Rafi na pobjedi a obojici na odličnom meču. Nadam se polufinalu Rafe i Novaka, meču koji bi mogao potvrditi ono što sumnjam još od 2011 godine.
                              “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Videcemo... Ovo je sljaka... A na njoj je Fed svakako bolji...
                                sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

Working...
                                X