Gine covjek za svaki uspon i svaka mu cast za to,ali svaki put usere bijeg u kojem se nalazi zbog svojih naglih promjena tempa i svadjanja sa ostalima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Giro D'Italia 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ako stignes,pogledaj posednjih 20-30 km.Samo napad za napadomPrvo na spustu pa onda na pravini.Nisam ocekivao da ce se to desavati danas
Santambrogio je bio zrtva jakog tempa i izgubio je preko 2 min.On je popustio na usponu ali nisam siguran je li imao neki kvar ili nesto..uglavnom,nije mogao da se vrati u grupu lidera.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostGine covjek za svaki uspon i svaka mu cast za to,ali svaki put usere bijeg u kojem se nalazi zbog svojih naglih promjena tempa i svadjanja sa ostalima.
@apacrow zanimljiva etapa, dobra jurnjava na kraju da se pohvataju
A Majka i Betankur opet na 5 sekundi
Evans deluje kao da ne moze danapadne, sedi on pozadi vozi se, ali . . . ako ceka hronometar u brdima nisam siguran da ce moci nesto, mnogo dobro deluke Astana . . .
Comment
-
Kakav skok ima Betankur...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Odgledao na ES2 zadnjih 20km. Kakvo ludilo, kao da je
jednodnevni klasik, a ne Giro.
Malo gledao i preglede za ovogodisnji Tour, 'bem ti sunce,
koje ce to tek ludilo da bude. Ko osvoji moze slobodno da
se proglasi za najboljeg vozaca na svetu, jer ovo ce mozda
biti i najtezi Tour ikada.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Tour ce biti ubica.Korzika,legendarni usponi,nocna trka u Parizu...ne moze bolje.Jos na to dodas Contador-Purito-Froome-Valverde i ostali.
Sjecam se da sam za malo zakasnio na kolokvijum jer sam ostao kuci da gledam prenos prezentacije TouraI onda otisao pun utisaka...i pao kolokvijum
Sam program trke je predobar.Karavan ce proci kroz sva najbitnija mjesta.Kompozicija je savrsena,jos samo da vozaci naprave show
No,da se zaustavim jer odoh u off
Comment
-
Неће Бетанкура уопште. Дефект на 2 км до циља...
И данас поново фејл радовање. Сада се зајебао Навардаускас. Криво ми што их не видим када укапирају да нису први.Last edited by Урош94; 22-05-13, 16:49.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
@Powerslave Sta mislis, ima li Evans neke sanse za konacnu pobedu?
Comment
-
Nibali ce imati dosta toga sto ce ici u njegovu korist posto ce usponi na poslednje 2 brdske etape biti skraceni,neki mozda i uklonjeni a i vrijeme ce biti surovo pa ne vjerujem da ce neko ici u solo pohode. Tako da je,po meni, Evansova poslednja sansa da sjutra bude dosta bolji na hronometru.Realno,sanse su mu male jer Nibali vozi u zivotnoj formi.
Comment
-
Odlicno se to vozi, sjajan je ovo Giro.
Zao mi Roberta, sve jadan mora sam. Svi u prvih 20 imaju daleko bolje vozace u svojim timovima, on mora sam. Nazalost RadioShek je poslao preslab tim. Sa pravim timom bi ladno bio u prvih 10, mozda i u 5.
Ali dobro, dosad nikad nije bio glavni covjek svog tima na tako velikoj utrci. Sve pomalo, momak stalno napreduje i jos nije usao u najbolje godine. Odlican je i bit ce joas bolji. I ovo je pravi rezultat.
Comment
-
Danas su trebali da mi iskljuce struju zbog nekih radova,ali pada kisa pa cu ipak moci da odgledam etapu kao covjekMada,mozda bolje da su mi je danas iskljucili jer je hronometar...ovako je mogu ugasiti sjutra/preksjutra kad budu planine
Danas pobjednika treba traziti izmedju Nibalija i Evansa.Po meni,Nibali je favorit.Prosto,pokazao se kao najjaci na trci,vozi u zivotnoj formi.A ako ga Evans nije mogao pobijediti na ravnom hronometru,ne vjerujem ni da ce moci danas(i ako sve to zavisi od dana do dana...).
Od ovih sa strane mozda Navardauskas...
Comment
Comment