Meni je strasno tuzno ovo sto se desava Federeru. Ovdje vise ne moze i ne smije biti izgovora, nikakvo tankovanje, nikakvo izbjegavanje Nadala ili bilo koga drugog. Covjek nece biti ni u 10 na race listi od ponedeljka, a sredina je maja, ovo je ogroman pad koji nikako nisam ocekivao da ce se desiti ovako brzo. Potreban je Roger na visokom nivou tenisu i dalje, Madrid je turnir koji njemu mora da odgovara najvise od svih tokom sezone sljake, brzi turnir, maltene beton. Pauza je sigurno ucinila svoje ali on 2013. jednostavno nije na nivou i ovo vise nije trazenje, ovo je ozbiljan pad, ozbiljan udarac. Od sad pa do USOu je potrebno na svakom turniru da ide do polufinala bar, mora, jednostavno mora, mora i neka titula doci, najgore je sto nije previse zabrinut. Ova sezona je dosta specificna, TOP 4 ne vladaju toliko dominantno kao prethodnih godina, nisu zakljucani do polufinala i to je dobra stvar, ali je Roger ozbiljno popustio.
Milo mi je sto je Stan dobio, nisam gledao mec, milo mi je i zbog Davida iako mi je posebno krivo sto taj mec nisam odgledao. Simon me prijatno iznenadio, mada gledam 15 minuta tek, nisam vjerovao da ce on ikad vise ovako namuciti Murraya, da ce biti na domak pobjede cak. Murray je za njega penicilin.
Milo mi je sto je Stan dobio, nisam gledao mec, milo mi je i zbog Davida iako mi je posebno krivo sto taj mec nisam odgledao. Simon me prijatno iznenadio, mada gledam 15 minuta tek, nisam vjerovao da ce on ikad vise ovako namuciti Murraya, da ce biti na domak pobjede cak. Murray je za njega penicilin.
Comment