Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Može li ona dobiti i jedan meč normalno? Sada Kerber, ko će znati šta će tu biti..
    AJDE ANA!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=vQgad8VzcXE
    Sve je rečeno...
    Majstor svoga posla...

Comment

• Bravo,bravo Ana..
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nekako prođe. Uf...
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bas sad nesto gledam oko toga Tresne Kerber i na koga ide onda?

Comment

• Pozdrav svima!

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
              Bas sad nesto gledam oko toga Tresne Kerber i na koga ide onda?
              Ukoliko pobedi Kerber trebalo bi protiv Šarapove (ili Hantuhove).

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Pljuni pare cicijo, ima telemach SK hladno za 10 kermi mjesecno
                nema ga u mom naselju

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  nema ga u mom naselju
                  Kako bolan nema, pa nisi na Trebevicu

BTW, kad Fed igra sutra??
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nema lave, ovdje HS drzi monopol

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...x?EventId=1536

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
                      Ukoliko pobedi Kerber trebalo bi protiv Šarapove (ili Hantuhove).
                      Pa pazi, ako ona veze 4 pobede protiv Svabica plus jos ove 2-3 i dodje do polufinala, mogla bi i Dimitrova da padne!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Dje ti zivis Bog te hahahha

Moglo bi da se oduzi pa da Fed ne izadje na teren prije 6 popodne.. Shara mi se cini kao potencijalni dugacak mec, a nadal klasika 2 sata
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
                          Pa pazi, ako ona veze 4 pobede protiv Svabica plus jos ove 2-3 i dodje do polufinala, mogla bi i Dimitrova da padne!
                          Dobro, ja već pripisao Šarapovoj pobedu protiv Lisicki, ali na osnovu današnjeg Aninog meča i Marijine igre u prva dva kola, teško će ići, no nije i nemoguće. Ukoliko Sabine iznenadi, otvara se neverovatna prilika. Hantuhova i Kanepi ne bi trebalo da su jak protivnik u ovom trenutku za Lisicki i Šarapovu pa i za Anu. http://www.wtatennis.com/singles-dra.../1/rangeEnd/16

Sve u svemu, još uvek Ana nije na tom nivou pa bi za pobedu morale da se poklope par stvari.

Comment

• Slazem se a fakat ako joj se negde moze poklopiti to je sljaka plus da joj neko malo ocisti zreb ( hvala Laura! ) ... ;)

Comment

• Da, Robson je odradila dobar posao

Comment

• Originally posted by Clint_Eastwood View Post
                                *Prle

Da taj, sam. Iako, citajuci neke moje postove tijekom meca, cak bi mi i Djokovic pozavidio na vokabularu Pogotovo kada rezultat nije bas dobar po Haasa

Da, ima tu dosta stvari za napisati, ali ta prica zasluzuje puno vise od jednog posta. Kada zavrsi karijeru cu se potruditi docarati njegovu pricu. Bas sam na FHR imao tu pricu oko toga dali je Tommy ikada bio Slam materijal. Iz ove tocke gledista, trenutno mu nedostaje nesto(znamo sto mu nedostaje, godine ne igranja tenisa zbog svih stvari koje su mu se izdogadale), ali tada krajem 90tih i pocetkom nultih itekako je to bio. Jer on je zapravo u punom smislu rijeci kompletan igrac sa velikom dozom talenta, a voli raditi i uporan je. Tih par kombinacija uz duh i karakter kakav ima su jednostavno dobitna kombinacija u svakom sportu, poslu ili cega god se prihvatis. Za razliku od recimo ovih koje si i ti nabrojao, a ima ih jos.

Joj, a sto se tice zavrsnog Mastersa i tamo sam rekao kao nisam bas optimistican. Mozda se moj um tako "brani" od razocarenja ako on ne uspije u tome naumu, tko ce ga znati. No, Top 10 je itekako realan. Pogotovo jer ne brani nista na Wimbledonu, a i 3.kolo RG-a je itekako barem ponovljivo. Kada tome nadodamo ekipu ispred njega (Tipsarevic i Cilic), barem su njih dvoje prva dva kandidata za otici iza njega...

Ali zapravo najvise plijeni ta varijacija i talent se vidi u tim situacijama situacijama, kada treba odigrati nesto "out of the box". Kada treba odigrati zezznuti poluvolej, kada treba pogoditi bolesni kut. Kada odigras S&V na drugi servisa na break-lopti... Ali eto, zivot pise svakave price i u globalu moze se reci kako je Haas under achiever, no kada se pogleda sto je sve napravio usprkos problemima nema si sto za zamjerit. Toga je on i svjestan i lijepo je napisao u onom odgovoru(zadnjaj recenica)

Nemoj se samo previse napit, pa onda razbijat tamo po stadionu, a onda citamo svakave stvari na vijestima
                                Sve sam vidio, sve znam.

Mislim da uopšte nema dileme da li je Tommy slam materijal. Koliko god talenat bilo teško mjeriti, ljudskom oku je lako zaključiti koliko neko ima znanja i vještine i na osnovu toga, njegove realne domete. Jedina stvar koja je Tommyu falila tokom karijere jeste manjak samokontrole, ali to je svakako nešto što bi se dalo srediti, da se kojim slučajem nisu desile brojne povrede, koje su uzele danak. Kroz prizmu udaraca, varijacija, shotmakinga i sirovog talenta, Tommy ne samo da je bio Slam, već i ATG materijal. Prosto, ne postoji udarac koji ne može izvesti sa bilo kojeg dijela terena, a da ne govorimo o mogučnosti taktičke prilagodbe protivniku. Njegovo znanje i talenat su neupitni, zato ga je privilegija gledati i nakon ovoliko godina.

Nije to tako neostvarivo, a ključno je da se ponovno napravi dobar rezultat u Halleu, a onda napadne Wimbledon, gdje ima največe šanse da napravi neki veči iskorak od svih GS turnira. I u Parizu to može, ali će ga šljaka i mečevi na tri dobijena puno iscrpiti, tako da to neće biti to. Primjetno je da je fizički spremniji nego prošle sezone, na pauzi između sezona izuzetno se dobro pripremio i sebi postavio jasne ciljeve. Rezultate toga možemo vidjeti. Opet, sve to ne bi bilo moguće da mu igra nije zasnovana na shotmakingu i igračkom talentu, jer bi ga pušeraj i grinderština u ovim godinama umjesto na tenis poslali na paraolimpijadu u jednom pravcu. Uglavnom, šansa za WTF postoji, ostaje nam da vidimo kako će se stvari odvijati.

Upravo tako, koliko god njegovi ostvareni rezultati bili ispod onoga što se od njega očekivalo u ranoj fazi karijere i za što je bio predodređen, može se reči da ima više nego respektabilnu karijeru na kojoj bi mu pozavidjeli mnogi teniseri. Očito da više od ovoga nije mogao, preciznije, zvijezde mu nisu bile naklonjene. Koliko god ja faktor sreće podcjenjivao u tenisu, Tommy je živi dokaz da i ona čini kocku u cijeloj toj slagalici. Nažalost, kod njega je upravo ta jedna 'kockica' više falila.

Razbili su oni mene psihički večeras, nije mi ni trebao alkohol.
                                Last edited by Prle!; 09-05-13, 01:26.
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X