Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vratit ce se Prle kuci i prije zavrsetka utakmice, da mozete nastaviti diskusiju

Comment

• Znaci tako

Nadam se da se nece razocarati na utakmici. Derbiji znaju biti srcedrapajuci...
      "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Perkan,
        1.
        Na terenu imamo suce, igrace i publiku. Ne postoji nitko treci. Roditelji nisu ni igraci ni suci nego publika. Cesto posebno ostrascena. Kao sto je i dio sinocna publika bila posebno ostrascena.

2.
        Prvo si rekao:
        Mec nisam gledao ali sam itekako cuo Djokovicev izlijev. Takodjer sam i cuo da je 2 puta u roku 10 minuta namjerno zaokruzio krivi trag a i da je Dimitorv igrao ozlijeden.
        Sada pak kazes da si vidio klip sinoc i napisao post sinoc. Ja sam odgovorio na postove koji si napisao jutros. (Postovi 407 i 409)

Nemas potrebe nastavljati...
        Last edited by NI; 08-05-13, 18:06.

Comment

• Originally posted by Clint_Eastwood View Post
          Znaci tako

Nadam se da se nece razocarati na utakmici. Derbiji znaju biti srcedrapajuci...
          Pogotovo ovaj, ako pobijedimo Prle nece samo izgubiti derbi...vec ce gledati i proslavu prvaka drzave

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Perkan,
            1.
            Na terenu imamo suce, igrace i publiku. Ne postoji nitko treci. Roditelji nisu ni igraci ni suci nego publika. Cesto posebno ostrascena. Kao sto je i dio sinocna publika bila posebno ostrascena.

2.
            Prvo si rekao:

Sada pak kazes da si vidio klip sinoc i napisao post sinoc. Ja sam odgovorio na postove koji si napisao jutros. (Postovi 407 i 409)

Nemas potrebe nastavljati...
            Ko da je to bitno kad sam ja to gledao i kad pisao. Poantaj e jasna. Broj jedan a takva reakcija. Bruka i sramota.

Comment

• Nije li bruka i sramota kad ucutkujes publiku, kad prebacujes protivnicima preko mreze, kad ucutkujes roditelje velikog rivala? To je gospodsko ponasanje pretpostavljam.
              Novak im je odgovorio, ipak mu je znacilo, ja bi toj ciganiji isto odgovorio, jos bih im pokazao i srednji prst pritom. Ko ih jebe, bolje nisu zasluzili. Nisu oni navijali za Dimitrova, oni su navijali protiv Djokovica. Pominjete USO i RG i sl. na USOu i RGu nisu zvizdali Novaku kad osvoji poen, ili se radovali kad promasi prvi, to su juce radili. Ali to je njihov kompleks, skinuo im je ljubimca sa trona, maltretira ga redovno, da sam se ja sto pitao on ne bi igrao turnir na kojem nema sljake, ali mi je sinoc bilo krivo sto zbog onakvog nevaspitanja nije prezivio, a da je prezivio siguran sam da bi izgledao sve bolje i bolje i onda bi bilo prilike da ih ucutka protiv ljubimca nacije, protiv pravog fer pleja. Inace Novak je imao jedan nesportski potez juce, napravio je pauzu jer se bojao za zglob, ali nije bilo toliko strasno. Novak je dosao do daha u tim momentima, evidentno je bilo da nije dovoljno spreman, da dise na skrge, a ne moze samo biti zbog nadmorske visine jer je i prije isao do kraja na ovom turniru. Zasto on vec treci put ne dolazi fizicki spreman za turnir je pitanje koje mene muci. Nije bio spreman kako teba u IWu, u Miamiju i sad. Nije bio ni u MCu ali je tu imao opravdanje, za ova tri turnira ga uopste nema. Inace turnir kao turnir apsolutno nebitan, jedan od onih koji se mogao i propustiti, jasno je da boja sljake nije problem, vec to sto sljake nema, sto se ne veze kako treba. Ne treba ni da dolazi na takav turnir.
              Dimitrov je igrao dobro iako ja ne mogu imati nikakve simpatije za klasicnog imitatora. Uopste ne mogu da shvatim da neko moze da navija za klasicnog imitatora, pa dje to vodi? Kopija nikad nece biti ni blizu originala, a on je upravo to, dok god se ovako ponasa, igra, imitira idola nadam se da nece do trofeja uopste. Sta treba sad mi Novakovi navijaci da navijamo za Andujara jer je preslikani Novak. Svjesno ili nesvjesno sto se Spanca tice ne znam, ne ulazim u to, ali sam siguran da je Dimitrov to svjesno postao. Odvratno.
              Shminko navijacu za tvog pulena svim srcem, on je psiho ali nije copycat
              sigpic

Comment

• Originally posted by perkan View Post
                Ko da je to bitno kad sam ja to gledao i kad pisao. Poantaj e jasna. Broj jedan a takva reakcija. Bruka i sramota.
                Nije bitno kad si pisao ako nisi bio u afektu. A u afektu si mogao biti samo sinoc.

Eto na na pocenu poziciju. Znaci nisi pisao u afektu, znaci da se ne kajes, znaci da si ili bolesno neobjektivan ili ...

Comment

• Vlajko nemoj mi tako po Dimitrovu

Dimitrov je novi Fed i tako ce da bude, samo da sredi one grceve

Sto se tice publike to nije za komentarisanje.. Idioti koji zele da skrenu paznju na sebe i uvukli su Novaka u to.. Nije za diskusije, jer ne zelim da im dajem paznju koju traze...
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Vlajko nemoj mi tako po Dimitrovu

Dimitrov je novi Fed i tako ce da bude, samo da sredi one grceve

Sto se tice publike to nije za komentarisanje.. Idioti koji zele da skrenu paznju na sebe i uvukli su Novaka u to.. Nije za diskusije, jer ne zelim da im dajem paznju koju traze...
                    On je pokusaj da bude nesto sto nije i sto ne moze biti. Da je ulozio sate da bude svoj, trenirajuci, a ne kopirajuci svaki moguci Rogerov pokret, imao bi sad i trofeje i bio bi clan TOP 10 drustva. Znamo koliko je trajala njegova stagnacija, a kad je sebi pokazivao klasu.
                    sigpic

Comment

• Juce sam shvatio koliko neki ljudi cekaju samo da Novak izgubi. Ajde da je to zdrav fer plej ali to je sad postalo nesto sto svi zele osim nas Novakovih navijaca. Sta jel vam toliko smeta sto je najbolji ? Vredjaju ga psuju ga zvizde mu ceo mec vi to ni da pomenete nego samo cekate da pukne i kad je puko onda ''opa pa sta sam ja to cuo'' -.-. A necu ni da pocnem da citiram Nadalove navijace. Sta maltretira vam ljubimca pa ste jedva cekali momenat da mu vratite? Pa ajde da vidim.

Nijedan jedini post necu napisati vise. Sve do kraja RG-a. Muka mi je vise i od tenisa i od svega. Mozda malo i preterujem ali besan sam.

Sta broj jedan pa ne sme da reaguje na publiku koja je bila UZASNA ? Pa mene je zacudilo sto nije odma reagovao. I previse je cekao. Jadna publika pa opsovao ih je... More... Zasluzili su mnogo gore od toga.
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Nema potrebe Vladane da sada nabrajas neke "greske" Federera, pa i on je covek. Novaka uopste ne osudjujem niti ga opravdam, nije trebao psovati iz razloga sto nije trebao da se spusta na njihov nivo. Razumljivo je da se navija za autsajdera, ali ono navijanje za Dimitrova je sramno. Mada Novak previse maltretira Nadala u poslednje 2 godine, pa i ne cudi njihovo ponasanje. Zato nek im je reko

Al' opet ne bih da pomislim sta bi sve ovde rekli Nadalu da se u BG-u odrzava masters. Lincovali bi ga

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          On je pokusaj da bude nesto sto nije i sto ne moze biti. Da je ulozio sate da bude svoj, trenirajuci, a ne kopirajuci svaki moguci Rogerov pokret, imao bi sad i trofeje i bio bi clan TOP 10 drustva. Znamo koliko je trajala njegova stagnacija, a kad je sebi pokazivao klasu.
                          Cekaj bolan, momak puni za 8 dana 22 godine.. Stagnira? tek je 4 godine u profesionalnom tenisu, ma daj ba Vlajko idi popij casu vode.. Momak samo moze napredovati i bit ce on dobar..
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                            Nema potrebe Vladane da sada nabrajas neke "greske" Federera, pa i on je covek. Novaka uopste ne osudjujem niti ga opravdam, nije trebao psovati iz razloga sto nije trebao da se spusta na njihov nivo. Razumljivo je da se navija za autsajdera, ali ono navijanje za Dimitrova je sramno. Mada Novak previse maltretira Nadala u poslednje 2 godine, pa i ne cudi njihovo ponasanje. Zato nek im je reko

Al' opet ne bih da pomislim sta bi sve ovde rekli Nadalu da se u BG-u odrzava masters. Lincovali bi ga
                            To sigurno. Možda ćemo imati vrlo brzo prilike i da se uverimo u to. Ne u linč, naravno, već u zviždanje i negodovanje, ali u onom opšteprihvaćenom ludilu zavanom DC
                            A i mi smo "primitivci" i kod nas ne postoji teniska kultura, o turnirima koji traju godinama i decenijama u nazad da ne govorim.
                            Last edited by miloolja; 08-05-13, 18:47.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vladane,

Nemoj ici u drugu krajnost. Psovanje publike se ne moze pravdati bez obzira sto bi ti ili ja ucinili u slicnoj situaciji.

Dimitrov je sjajan igrac. I jako mi je drag. Ima slicnosti sa Federerom ali je mastovitiji. Ima razlika, daleko je jos od Federerove dicupline.

Poslije povrede zgloba, Novak je imao dvije opcije. Da preda ili da naparvi projeru. Izabrao je pravu opciju.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                                Nema potrebe Vladane da sada nabrajas neke "greske" Federera, pa i on je covek. Novaka uopste ne osudjujem niti ga opravdam, nije trebao psovati iz razloga sto nije trebao da se spusta na njihov nivo. Razumljivo je da se navija za autsajdera, ali ono navijanje za Dimitrova je sramno. Mada Novak previse maltretira Nadala u poslednje 2 godine, pa i ne cudi njihovo ponasanje. Zato nek im je reko

Ne osudjujem Rogera, smatram da covjek mora da izdusi na ovaj ili onaj nacin, svako ima svoj. Samo ne volim potenciranje jedne, a zmurenje na drugu stranu pricu.

Uopste nije problem navijanje za Dimitrova. On je autsajder, nije najveci rival njihovom pulenu ali ono juce nije imao veze sa tenisom i sportom. Kao sto cesto nema kad Spanci igraju u Francuskoj.

Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Cekaj bolan, momak puni za 8 dana 22 godine.. Stagnira? tek je 4 godine u profesionalnom tenisu, ma daj ba Vlajko idi popij casu vode.. Momak samo moze napredovati i bit ce on dobar..
                                22 godina, znas li ti dje su bili ovi iz vrha sa 22 godine, znas li ti kad je on pokazao klasu, kad je igrao protiv Nadala u Rotterdamu, na istom turniru izbacio Berdycha pa ocekivalo se do kraja te godine uraditi nesto, a 4 godine kasnije on nema titulu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X