Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimitrov: "A few words came from my girlfriend before the match. That was a move that I'll remember for the rest of my life."

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=l2j3txXP2q0

Comment

• Ovo je upozorenje, sledeci ovakav post i dobijas ban
      Last edited by bojanaBG; 08-05-13, 12:13. Reason: ...

Comment

• Fernando je veliki Rafin navijac ali kao i uvijek totalno objektivan.

Fernando
        Djoker clearly looked out of sorts in the third set. Maybe it was the ankle or maybe subconsciously he knew that he had very few points to defend in Madrid and Roma and RG are looming.

Fernando feels for Djoker. He wants to be loved but he is sensitive and has a thin skin. When he was younger, he deserved some derision for quitting matches. But since he has become No. 1, Djoker has behaved with graciousness and goodwill. Today he lost it and may have shouted some bad things, but only becasue he was badly hurt by the unjustified booing. And it is hard to following in the footsteps of Maestro and Rafa, two of the most popular tennis players ever. The boxer Larry Holmes was the same way following the Great Ali, no?

Comment

• Ne znam, ljudi pricaju publika mu je hukala, pa je uredu da je to napravio. Ako je uredu jel to iko drugi radi u tenisu? Mozda u drugim sportovima da, ali u tenisu ne. A zasto je on jediini igrac kojem hucu ( a ne hucu mu samo u Madirdu nego navijaju protiv njega na raznim mjestima)? Zasto publika uvijek navija za Federera i Nadala a cesto protiv njega a rijetko kad za njega? Ocito je to, zbog ovakvih ispada.

Momak se uvrijedio sto eto publika u New Yorku navija za Federera koji je taj turnir osvojio 5-6 puta kad dodje do mec lopte u mecu protiv Djokovica. U mecu koji je trajao pet neizvjesnih setova.

Comment

• Sve je to počelo sa pripremama za dvadeset drugi rodjendan WTA švalera.
            Spremila je Maša idiličnu proslavu za taj 16. Maj , poručila ogromnu tortu /da bude dovoljno ako se Tortoljubac pojavi/, kupila svećice, obezbedila Lepu Brenu /jer Bugarima bez nje veselja nema/, još jedino ostade pitanje poklona.
            Prašinarila je Maša po Švapskoj i dobila novi Mercedes koji odluči Bugarinu pokloniti. Primi Grigor taj poklon unapred ali mu se nešto ne obradova. Vidi Maša da joj Bugarče neveselo, te odluči na zajedničkom treningu ga ispitati, ne bi li mu udovoljila i osmeh nabacila. Potrajao trening sve dok Bugarina ne počeše grčevi hvatati /slab je jadan kondiciono/. Priznade onako izmučen i ukočen da mu veći poklon od pobede nad Novakom ne treba. Morade Maša nazvati Novaka i zatražiti uslugu kolegi po Hed reketu. Mašina molba se ne odbija a Španci i Mazalo odranije Novaku su dojadili. Rečeno-ispunjeno.
            Tako je to bilo.................jedino što Bugarin zadrža i Mercedes.
            Last edited by pecaros; 08-05-13, 12:27.
            sigpic

Comment

• Mi znamo vrlo dobro zašto se jedni vole, a druge ne, ali to nisu sportske teme, pa ne bi trebalo ni ostali time da se bave.
              Kako jedva dočekate da pokažete kako ste moralno ispravni i kako se gnušate svakog malo nižeg pokazivanja emocija, ali ja to doživljavam sve kao farsu i licemerje.
              Porediti ga sa Tomikom i Dokićem, je najveći nonsens koji čuh u poslednje vreme.
              I sigurna sam da imate podršku na mnogim drugim sajtovima po istom pitanju, mi nismo željni da čitamo pridike iz opštepihvaćenih moralnih normi, jer smo ovde manje-više svi odrasli i znamo šta je ispravno, a šta ne.
              A sadnja vinograda i proizvodnja vina je nešto sjajno, ali tek u nekim penzionerskim danima. Sada ima još puno toga da pokaže i da nam da. Još mnogo godina.
              Last edited by miloolja; 08-05-13, 12:12.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by perkan View Post
                Ne znam, ljudi pricaju publika mu je hukala, pa je uredu da je to napravio. Ako je uredu jel to iko drugi radi u tenisu? Mozda u drugim sportovima da, ali u tenisu ne. A zasto je on jediini igrac kojem hucu ( a ne hucu mu samo u Madirdu nego navijaju protiv njega na raznim mjestima)? Zasto publika uvijek navija za Federera i Nadala a cesto protiv njega a rijetko kad za njega? Ocito je to, zbog ovakvih ispada.

Momak se uvrijedio sto eto publika u New Yorku navija za Federera koji je taj turnir osvojio 5-6 puta kad dodje do mec lopte u mecu protiv Djokovica. U mecu koji je trajao pet neizvjesnih setova.
                I Rafa je osvajao Roland Garos 5-6 puta pa su mu zvizdali u Parizu, u mecu protiv Federera.

Comment

• Originally posted by perkan View Post
                  Ne znam, ljudi pricaju publika mu je hukala, pa je uredu da je to napravio. Ako je uredu jel to iko drugi radi u tenisu? Mozda u drugim sportovima da, ali u tenisu ne. A zasto je on jediini igrac kojem hucu ( a ne hucu mu samo u Madirdu nego navijaju protiv njega na raznim mjestima)? Zasto publika uvijek navija za Federera i Nadala a cesto protiv njega a rijetko kad za njega? Ocito je to, zbog ovakvih ispada.

perkan,

Daj odmori malo.

1.
                  Pomijesao si tenis i neke druge sportove. U tenisu se igra u tisini, ne pozdrvljaju se protivnicke greke, ne vice se izmedju dva servis... I ne huce se bez razloga. Sve je to publika radila jucer.

Ne sjecam se da sam ikada vidio takvo, nicim isprovocirano, neprijateljstvo na teniskom terenu. Mozda u Devis kupu.

2.
                  Protiv njega navijaju na drugim mjestima ali mu ne hucu na drugim mjestima. (Na teniskom terenu se huce samo na nesportski gest.) To je razlika. Novaku ne voli kad se navija protiv njega ali ne psuje publiku zbog toga! Jucer je psovao publiku zbog 'psovanja' sama publike tj. hukanja.

3.
                  Novak je pogrijesio sto je psovao, ali nije ni prvi ni zadnji. Valjda nisi gledao Mekinroa ili Konorsa ili cak ako hoces Federera. Publici je rekao: "Shut up!" Takve se greske se desavaju ali nije smak svijeta.

4.
                  Porediti Novakovo ponasanje sa ponasanjem starijeg Tomica moze samo neko bolesno neobjektivan ili zlonamjeran a da nema ni elementarnu pristojnost da skrije tu zlu namjeru.

Ne znam sto si od to dvoje ali naslucujem razlog. Ocigledno te smeta Novakov nevjerovatan uspjeh. Nisi jedini.

5.
                  Savjetovati da se Novaku zabrani da igra tenis moze samo neko ko nema pojma o tenisu i ko ne voli tenis!
                  Last edited by NI; 08-05-13, 12:57.

Comment

• Meni je najludje kad neki ljudi koji bas i ne prate tenis pocnu kritikovati publiku na Nezvanicnom prvenstvu svijeta u dvorani

Ne znaju da smo mi za mnoge Wimbledon

Comment

• Ajde ljudi da malo spustimo loptu
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Nije Noletu ni prvi ni poslednji put da psuje to sigurno, neko bi cutao i trpeo a neko bi im j*** mater svi smo razliciti

Ni iskuliraj perkana nemoj da trosis zivce na ljude koji veze nemaju

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Bas obrnuto, ako kuliras takvu publiku i ponasas se normalno, ona ce se smiriti i pocece normalno da navija. Ali ako se ponasas kao Djokovic i psujes je, inatis se i izgledas kao neko ko bi se pobio sa svakim covekom sa tribina, onda dobijes ono sto je on juce dobio.

Kako to da protiv Federera nikad publika nije bila, iako je pobedjivao Nadala u sred Madrida, iako je pobedjivao silne Francuze u Francuskoj?
                          On zna kako treba da se ponasa, dok Djokovic pati da bude voljen i cim se to ne desava, on se ponasa kako se ponasa.
                          Slazem se Bojana, i meni izgleda da Djokovic pati da bude voljen, nece on nikada dostici popularnost Federera ili Nadala i to je to, ne treba se uopste zamariti stime, ima niz faktora zasto je tako, ali on zaista treba da uziva u svom uspehu, a ne da iznova i iznova trazi potvrdu iz publike.

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                            Ni iskuliraj perkana nemoj da trosis zivce na ljude koji veze nemaju
                            Na ovom forumu se diskuju stvari pristojno i u finom tonu. Pohvala moderatorima. Navijanje je normalno dio finog tona kad je sport u pitanju. perkanov post zestoko odudara od obdvoje i smatrao sam da treba da odgovorim.

Comment

• Mislim da se previse paznje posvetilo publici. Sta je to publika? I kakvo je to generaliziranje cele prisutne publike, nasli su se 50 ili 100 koji se ponasaju kao sto se ponasaju, a neki su ocito bili i Bugari (sa zastavama) i navijaju razume se za Dimitrova. ;) Djokovic to zaista treba ignorirati, ali nikako se "obracunavati" s njih preko vulgarnog izrazavanja. Ne lici ni njemu kao sportasu, niti prvom reketu sveta. Sto se samog meca tice Djokovic prosecan, Dimitrov jako dobar, mozda je Djokovic malo i potcenio Dimitrova, mozda je pomislio da je pobedom Nadala u MC uradio najtezi dio posla, psiholoski naravno. Mislim da je NI u nekih od prethodnih postova rekao da Djokovic moze izgubiti od nekoliko igraca na sljaci, a Nadal ne. Sad mozda i nije mislio bas na Dimitrova. ;) Jednostavno slab dan sa motivisanog protivnika i to je to, nema potrebe od trazenja dodatnih faktora. Zalosno za turnir sto je ispao toliko rano, ali nadam se bice spreman za Rim i naravno RG. A sada da vidimo u kakvoj je formi Nadal danas.

Comment

• danas Paire upada u svoj ludacki mod i izbacuje Nadala

ali sto je trenutno mnogo bitnije, Janovic je dobio 1. set protiv Berdiha
                                ajmo Jerzi, izbaci onog Ceha
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X