Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ucio je od najboljeg kako proslaviti pobjede

Rekao sam jutros treba doci do Stana prvo, Novak nije uspio..

Baby Fed je opravdao epitete i kao sto sam rekao, tenis ostaje u dobrim rukama nakon Federera, Grigor Dimitrov brat

Samo da sredi ove grceve i strasan ce da bude
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Grisa

jos malo kondicije da nabaci, malo da bude mentalno jaci, ova pobeda ce mu sigurno puno znaciti u tom pogledu i ima nade za ovu igru

ali realno, Djokovic je izgubio jer je znao da ga Stan ceka
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Ko zna da li ce on uopste sutra i moci izdrzati jedan set... imalo je losih i dobrih igraca ali retko ko je imao ovolike probleme sa grcevima posle 2 nepuna seta

Comment

• Djokovicu mozda prosto ne prija Madrid kao turnir, mozda to nema veze ni sa plavom sljakom, mozda vise voli Rim pa da tu hvata formu za RG...sta je tu je, Mats kaze he will be just fine, sto se slazem, igrao je mec protiv i vise nego raspolozenog protivnika, i imam utisak kao da mu se ovaj mec uopste nije ni preokretao
          in another life
          I will love you again, RF.

Comment

• Griša

Comment

• vidim ja da je i Noki bio na onom rostilju
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Opet se onom skotskom lenjivcu otvorio zreb

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                  Opet se onom skotskom lenjivcu otvorio zreb
                  to sam i ja pomislila
                  in another life
                  I will love you again, RF.

Comment

• Grisa ucio od najboljeg

sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                      Opet se onom skotskom lenjivcu otvorio zreb
                      Nece on preko Stana.
                      Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Originally posted by retro View Post
                        Nece on preko Grise.
                        Fixed

Comment

• Valjda Simon bude u elementu

Comment

• Odličan Griša, svaka čast ovo će mu puno značiti.
                            Novak na momente i smešan. Izuzetno loše kretanje, kasnio, slao mnogooo kratkih lopti, a sa linijom posvađan odavno. Cirjak je pomerio ili smanjio njenu širinu sto posto, jer onoliko auta ili pogrešnih procena ne videh odavno.
                            No, ovaj turnir mu baš i ne prija to je očigledno i dobro je da je otišao, jer ostati najsportskijoj naciji pred očima, to mu nikako ne treba.
                            Sreća te vam nisam ja prenosila meč.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne toliko tezak poraz, ali svakako poraz, tako da sam ja iskusno ispizdeo ....
                              Mada bolje nije ni zasluzio ..... 2/12 realizacija brejk lopti dovoljno govori (vadilo se Bugarce i na servis, ali imao je Novak itekako prilika i na drugi, koje je u maniru pravog teniskog velemajstora rasno pobacao u aut) Prvi set je poklonio u drugom se grcevito cupao, a treci - manje vise slican kao i prvi .... Zasluzena pobeda Dimitrova, kome ce valjda ovo biti nekakva prekretnica u karijeri ... na bolje naravno ...
                              Nekako ga je Dimitrov nadigrao sa osnovne ... i to se lako moze videti kada se posmatra dubina udaraca - kod bugarina duboko da dublje ne moze a kod Nola sve oko servis polja ....
                              Opasno sam nervozan ali ne zbog poraza vec zbog frigidne spanse publike koja se valjda plasi seksa u mogucem finalu sa njihovim ljubimcem .... Mogu da odahnu ..... Realno frigidnost i seks ne idu zajedno, ali nisu ga ni zasluzili ..... Ne bi u njemu ni uzivali... jer kao sto treci put iskazujem ... FRIGIDNI SU .....
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pochinje zenski mech a Vishkovic- igra se u 2 dobijena seta
                                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Working...
                                X