Nisam vjerovao da Vavrinaka moze da se oporavi poslije TB-a. Jako mi je drago da jeste. Ali boljka ostaje. Ne umije da zavrsi mec.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Madrid 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisam ni ja verovala pa otisla da spavam
Citam pobedio,ali od titule nema nista,nece Rafa dati,joksigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by NI View PostNisam vjerovao da Vavrinaka moze da se oporavi poslije TB-a. Jako mi je drago da jeste. Ali boljka ostaje. Ne umije da zavrsi mec.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNa kraju ga je zavrsio...to je bitno...treba istaci da je i Jo odigrao par nevjerovatno dobrih poena u TBu...na 3. mec loptu je Stan sve odradio kako treba, ali je Jo odigrao kao kakav vanzemaljac
Sada Berdih. I ta pobjeda bi mu puno znacila poslije onog poraza u Devis kupu. Naravno najvise bi mu znacila pobjeda nad Nadalom, ali to je tesko zamisliti.
Comment
-
2 FHa i prelagani BH je promasio...onaj FH na mec loptu nije smio onoliko forsirati...trebao je traziti duzu razmjenu, koju bi vjerovatno dobio
Ovakva pobjeda ce mu mozda i vise znaciti...meni su one scene poslije meca bile bas upecatljive...potpuno novi covjek...sa velikim covjekom u svom boksu...bio je jako blizu poraza...dvije FH greske za 00-30...ali se onda nekako izvukao BHima i sacekao poklone u narednom gemu
Veceras ocekujem pobjedu, bez obzira sto je zavrsio mec u 2 sinoc...oni uslovi iz nocnog programa mu savrseno odgovaraju...osvaja dosta laganih poena, ima dovoljno vremena za namjestanje na udarce koji su ubitacni...
BHom ce u razmjenama sigurno biti dominantan...jos ako uspije FH hvatati rano kao sto ga hvata u zadnje vrijeme...u velikoj je prednosti...ne voli Tomas igrace koji rano hvataju lopticu
Osnovni cilj je dobro reternirati i produziti poene na Tomasov servis sto je vise moguce...
Veceras svakako moze ostaviti zadnji atom snage na terenu...jer su mu sanse protiv Rafe minimalne nakon ovakvog rasporeda meceva...pogotovo ako se mec bude igrao u dnevnom terminu, a ne sumnjam da hoce...jer Rafu konstantno drze u tom terminu
Organizatorima veliki minusLast edited by shminka; 11-05-13, 12:03.
Comment
Comment