Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Prix of Spain MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pa to i ja pricam. Da je Lorenco bio malo pribraniji mogao je opusteno da ga pusti da produzi dalje i zauzne unutrasnju putanju i zavrsi drugi. " Ali ljudi, ta krivina se zove LORENCO" hahahahaa... Mislim da se skenjao kada je video da ga ovaj mali ludak obilazi u njegovoj krivini, za njegov rodjendan i da to sebi nije smeo da dozvoli ))

Comment

htedoh da napisem da bi najbolje bilo iz mog ugla da su ispali obojica i da Rossi uzme 20 bodova ali nesto razmisljam, veliki je sampion i ne treba niko nista da mu poklanja... sve manje verujem u "otvaranje ordinacije"... jako mi je tesko sto ovo pisem ali velika cetvorka je ustvari velika trojka sa dodatkom Doktora koji je tu zbog stare slave i cistog strahopostovanja prema njegovoj ogromnoj licnosti... inace od ozbiljnih rezultata mislim da nema nista, tu mislim na pobede i borbu za titulu...
      mozda spletom nekih srecnih okolnosti stigne do neke pobede koju cu slaviti kao crveno slovo u kalendaru mada tesko... dosli su mladji i brzi koliko god mi bilo tesko da na to i pomislim
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

Ne odustaj tako lako od Doktora. On sam je izjavio da ove sezone ocekuje da se povremeno popne na podijum i to je to. Dosta dugo je gubio vreme u dukatiju, sto je totalno drugaciji motor od Yamahe i treba mu dati malo vremena. Mada Lorenco, Markez i Pedrosa nisu za djabe dobili ime vanzemaljci. Rosi je dobar vozac, ali je konkurencija mnogo jaka. Moslim da je ove sezone presudno to ko osvoji polpoziciju i ko najbolje startuje, jel sva troica su odlicni u tome kada vode trku i kada nemaju sa kom da se kolju. A svi znamo da su dueli Valentinovo najbolje oruzije, a ne kvalifikacije i start trke. Tako da mislim da ce Vale imati svoje trenutke u koima ce pokazati ko je.

Comment

Ove poslednje dvije trke su pokazale da Honda ima veliku prednost u odnosu na Yamahu, pogotovo kad je trka u pitanju. (a imaju prednost i u brzini).

Jutros, za vrijeme Warm-up(a), Lorenzo postavi svoje najbolje vrijeme u prvom, drugom krugu i onda vozi sve sporije. Za razliku od njega Markez je vozio nekoliko krugova i svaki put je isao sve brze i brze.
          Yamaha ima prednost u jednom-dva kruga u odnosu na Hondu i zato se i mogu boriti za pol poziciju, ali u utrci, velika je prednost na strani Honde. Kod Yamahe gume rade ok prvih 5-6 krugova, a zatim ide silazna putanja, dok je kod Honde obrnuta situacija - mogu bez problema nekih 20-tak krugova da voze istim ritmom.

Ako Yamaha ne sredi ovaj problem, bojim se da je borba za titulu ostala samo izmedju Hondinih vozaca.

Comment

Wrong...

Comment

Originally posted by Ares View Post
              Koje je govno ovam Markez,uzas jedan.Pitam se sta bi bilo da je njemu neko tako uleteo,kao po obicaju bio bi kaznjen jer je dotakao nedodirljivog Markeza (budjavog smrada).E sad jedva cekam da vidim sta ce da seru Markezovi branioci sa foruma!!!

Sve cestitke za Pedrosu,dopada mi se to sto imamo tri razlicita pobednika.

jedino sto bih mogao da dodam je to,da je ipak previse zeljan,ali i da cvrsto verujem u to da je isao i na tu opciju..nevidjen bezobrazluk..i nije mu to prvi put..razumem sve,ali apsolutno sve,ali ne razumem samo kad dara pretera meru,onda se kaze "e jbg strasno,nije trebalo tako"a njemu se i dalje popusta,dokle,pa videcemo...ali obice mu se o glavu,to sigurno..pitanje je vremena..drago mi je da je ipak Dani dobio ovu trku,iz vise razloga,da ne objasnjavam sad.Sto se tice Rossija,replika motora ipak nije mogla da se dotera na vreme za trku..a cisto sumnjam da ce se dogoditi ove godine da Rossi bude uz veliku trojku,kao sto je neko rekao,pre ce biti obrnuto..vreme ce pokazati,cak sta vise naredna trka..

edit
              zivo me zanima da li ce Dorna sada ispostavati nova pravila o "trkackim incidentima" ili ce ta ista "dama-sljam organizacija" sesti u dobar auto i p....... se za "saku dolara" gospodina Repsola
              Last edited by Rossini; 05-05-13, 21:11.
              sigpic

Comment

Originally posted by Rossini View Post

jedino sto bih mogao da dodam je to,da je ipak previse zeljan,ali i da cvrsto verujem u to da je isao i na tu opciju..nevidjen bezobrazluk..i nije mu to prvi put..razumem sve,ali apsolutno sve,ali ne razumem samo kad dara pretera meru,onda se kaze "e jbg strasno,nije trebalo tako"a njemu se i dalje popusta,dokle,pa videcemo...ali obice mu se o glavu,to sigurno..pitanje je vremena..drago mi je da je ipak Dani dobio ovu trku,iz vise razloga,da ne objasnjavam sad.Sto se tice Rossija,replika motora ipak nije mogla da se dotera na vreme za trku..a cisto sumnjam da ce se dogoditi ove godine da Rossi bude uz veliku trojku,kao sto je neko rekao,pre ce biti obrnuto..vreme ce pokazati,cak sta vise naredna trka..
                ja sam rekao i veruj mi najvise bi voleo se grdno varam i da bude skroz obrnuto i da me ubijete u pojam kasnije u toku sezone sto sam uopste posumnjao u njega
                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Ovo je vec novi nivo. Isao je da ga Lorenzo obori... Kakav obrt.

Nazad na ozbiljne teme, Iannone mora na operaciju ruke... Arm pump. Interesantno, vecina vozaca u MGP-u koji su to doziveli su vozili Ducati... Ako me secanje dobro sluzi.
                  Last edited by Vanja #66; 05-05-13, 21:17.

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
                    Ovo je vec novi nivo. Isao je da ga Lorenzo obori... Kakav obrt.
                    ..pre ce biti da je obrnuto
                    Last edited by Rossini; 05-05-13, 21:21.
                    sigpic

Comment

Lorenco za MotoGP

"I had a very consistent race, just making two mistakes: I started very badly and didn’t close the door enough at the last corner.

Comment

Da li Vanja zelis mozda da kazes kako mladjani decak MM nije bio na ivici incidenta sa Horheom pre toga u tri situacije i da je to posledica njegovog neznanja ili znanja ili namere??
                        sigpic

Comment

Originally posted by Alen P View Post
                          Lorenco za MotoGP

"I had a very consistent race, just making two mistakes: I started very badly and didn’t close the door enough at the last corner.
                          Nzm samo kad je dao tu izjavu,ako je dao odmah posle trke,onda je ok,ali kad je video snimak sigurno je pomislio u sebi,dobro je kako je moglo biti..oborio bi ga kao keglu..
                          sigpic

Comment

Слажем се са неким ко је претходно рекао, да треба променити коментаторе. Онај један, који је форсирао причу о сјајном Дукатију и неспособном Росију, сад ћути, а Дукатијеви возачи, или касне по минут за водећим или падају.
                            Служе се гомилом фраза, паметују (пр. Крачлоу вози на ивици - па не, него ће да вози рекреативно),или омаловажавају поједине возаче (пр. свако спомињање Росија). Посебно је иритантан Срђан.
                            Маркез је данас претерао, али то је својствено младости. Пожелимо му да има среће у каријери и да буде лишен тежих повреда, јер оваквом вожњом, неминовно је да ће бити падова.
                            Хорхе је на крају, на конференцији за штампу испао лаф и нема потребе да га критикујете.
                            Педроса одличан.
                            Доктор је доктор, не подцењујмо га, први пут кад "осети крв" подивљаће. Ја се надам да ће то бити већ за две недеље у Ле Ману.

Comment

Jest mi drago što je mali Markez istjero onog psa u njegovoj krivini
                              žao mi je Janone izletio jer je mogo do finih poena
                              Rosi standardan
                              If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Za sve one koji misle da je Mark bio na ivici incidenta

Comment

Working...
                                X