Sad bi nešto opsovo mmmmmmmmmmmmm.Kako neki debil na kvadrat može dobit mjesto u Lotusu umjesto nekog talentovanog vozača(čitaj:Hulkenberg)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2014. - Velike promene
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tako što ima između 30 i 50 miliona koji su očajnički potrebni Lotusu...
Kad vidi šovek sliku koju su stavili, pomislio bi da se sprdaju sami sa sobom i da znaju šta ih čeka. A onda se seti da je to F1 tim i da ne bi radili protiv sebe... A onda se seti da je to Lotus, where amazing happens...Last edited by Vanja #66; 29-11-13, 19:10.
Comment
-
Nikola, ti još uvek Lotus smatraš ‚‚takvim nekim (dobrim)" timom? Oni će biti kao Force India za sezonu ili dve. Izvlači ih savremena fabrika u Enstone-u.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Ne smatram ih mnogo dobrim timom ali su u sredini tabele i mislim da bi pametnije bili da su dali šansu Hulku zato što se lik dokazao a ne onom idiotu Maldonatoru.
Vjerovatno je Ericu Boulieru zinula bulja za 40 miliona dolaraIf a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Čak je i bolje za Hulkenberga što nije otišao kod njih.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Pa prema zvuku vrlo moguce pogotovo na kraju klipa,ne lici mi na Laferrarijev zvuk ....sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Pa, ako ništa drugo, to čudo definitivno ima turbinu... A vidi se i usisnik kao u F1 iznad krova i zadnji deo ni malo ne liči na LaFerrari. A vidi se da je LaFerrari po prednjem delu i pored kamuflaže.
Ovo je "klasični" motor od LaFerrari, koji naravno nema turbo...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dxDpG8TUoHQ
Neko ispitivanje jeste i ima neodoljivo mnogo elemenata da bude Ferrari V6 upakovan u LaFerrari...Last edited by Vanja #66; 29-11-13, 22:06.
Comment
-
I ja bih najvise volio da smo sebi mogli priustiti Hulkenberga,da smo potpisali taj famozni ugovor sa Quantumom,i da su pare od arapa pocele da teku same od sebe,ali odavno vise nisam dijete i ne vjerujem u bajke,tako da daj sta das.Dugogodisnji sam fan Renaulta i svega sto ima veze sa tim,prvi automobil koji sam vozio,kupio,i dalje vozim,tako da ova ekipa Lotusa je za mene samo nastavak nekadasnje ekipe Renaulta,i ja navijam za nju i samo za nju,svejedno mi je koji je vozac,koji direktor,koji gazda,i dok god ekipa iz Enstonea bude pravila bilo kakav bolid,pa makar se on samo kotrljao po stazi,razbijao i bio zadnji ja cu za njeg navijati.Tako da dolasku Maldonada se radujem jer to trenutno vidim kao jedini nacin da ekipa prezivi,i da nastavi bilo kakav napredak,mada je tesko ocekivati da pored Mercedesa,Ferrarija,Red Bull-a i njihovih megalomanskih budjeta moze uraditi nesto vise,iako je ruku na srce,ove zadnje 2 godine itekako dobro znala samarati,ove velikane(opet zahvaljujuci izuzetnom osoblju).Ipak moram reci da je tuga da jedna ovako tehnicki jaka ekipa,ekipa koja kao sto sam naveo se bori sa puno jacima od sebe(finansijski prije svega)bukvalno prezivljava,to je tuga danasnje formule 1...
Comment
-
According to Yallaf1.com only the top three constructors will test for Pirelli in December:
" McLaren will not be among the select three: Red Bull, Mercedes and Ferrari. Those three teams finished the Constructors’ Championship in first, second and third places.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Nico Hulkenberg potvrđen za Force India tim u 2014.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Perez najverovatnije u FI, a sve se slabije priča o Sirotkinu u Sauberu. Iako je rečeno da ima ugovor koji mu garantuje sedište ako dobije super licencu. Međutim, priče o ruskim sponzorima su utihnule... Gadna je sledeća godina, moguće da će se većina preostalih mesta definitivno popuniti tek pred početak sezone.
Ovaj Pirelli test nije prevše fer prema finansijski slabijim timovima. Ali, budimo realni, teško da iko od njih može da pošalje više od jednog čoveka da bude posmatrač. Lotus je odbio poziv baš zato...Last edited by Vanja #66; 03-12-13, 16:42.
Comment
Comment