Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Novak je definiivno jedan od najharizmaticnijih tenisera, pleni i igrom i ponasanjem, sto je mnogo puta dokazao na razne nacine.. Ranije sam za Nadala mislio da je mnogo nadrkan, ali se , ipak, pokazalo da je skroz OK lik .. Medjutim, sto se tice broja fanova, i dalje je Fedex bez premca, u to sam siguran ..

Comment

Nekada je Novak imao mnogo vise fanova cini mi se,bio je puno nasmejaniji,vedriji.Sada to polako nestaje a samim tim mu i popularnost pada.Naravno fedex ima najveci broj navijaca u svetu
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Navijam za Federera svim srcem od kako gledam tenis...
        Nemam realno nista protiv Novaka i ostalih, ali ipak nisu mi toliko prirasli za srce igrom itd!!!

Marakana, where amazing happens

Comment

Federer ima najvise navijaca,ali to na ovom forumu nije slucaj $%&5@$A
          sigpic

Comment

Drago mi je da to ovde nije slucaj.

Comment

Omiljeni Ernest Gulbis l5'%9
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

Nole naravno,ali nisam neki hard core, arogantni, nerealni fan kao neki.
                Odmah posle njega je Fedex za koga sam prisiljen da navijam h5g6k8 zahvaljujuci jednom burazeru koji je opsednut njim,a i vremenom sam ga stvarno zavoleo. Nekada je njegovo mesto zauzimao Rafinjo,medjutim to je ruzna proslost 7&@%q
                ~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~

"Those who overlooked Djokovic don't know anything about tennis" - Fed

Comment

[quote author=Linoleum link=topic=1184.msg200801#msg200801 date=1290345575]
                  Nole naravno,ali nisam neki hard core, arogantni, nerealni fan kao neki.
                  Odmah posle njega je Fedex za koga sam prisiljen da navijam h5g6k8 zahvaljujuci jednom burazeru koji je opsednut njim,a i vremenom sam ga stvarno zavoleo. Nekada je njegovo mesto zauzimao Rafinjo,medjutim to je ruzna proslost 7&@%q
                  [/quote]

dovedi brata ovde +*@WT*48*
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=1184.msg200783#msg200783 date=1290344459]
                    Omiljeni Ernest Gulbis l5'%9
                    [/quote]

Zbog para *%@(D!RY-

$#^%RT
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

FEDEX i niko vise!!!

Comment

[quote author=gavrilica link=topic=1184.msg204216#msg204216 date=1290694198]
                        FEDEX i niko vise!!!
                        [/quote]
                        &+I}\ &+I}\ &8@^J
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

Svaka čast svim ostalim teniserima ali su Roger i Nole zakon
                          Roger Federer • N. Djokovic • H.M. del Potro • V. Troicki • J. Tipsarevic • N. Zimonjic • A. Roddick • G. Simon • M. Youzhny •

Ana Ivanovic • B. Jovanovski • Arantxa Rus • S. Lisicki • S. Williams • C. Wozniacki • M. Sharapova • D. Safina • K. Clijsters • A. Krunic

Comment

Samo je raspored pogresan,prvo Nole,pa onda Roger $#^%RT
                            Dobrodosao,nadam se da ce ti biti prijatno ovdje %QWT&W
                            sigpic

Comment

Dobrodosao imenjace moj. %QWT&W Kao sto Vladan rece prvo Nole, pa onda ovaj drugi.

Comment

[quote author=dusan993 link=topic=1184.msg204421#msg204421 date=1290714319]
                                Svaka čast svim ostalim teniserima ali su Roger i Nole zakon
                                [/quote]

dobrodosao (*#^R^
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X