Dobra ideja...ja sam ZA...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sad to cinis kad si napravio razliku, a dzabe pricali o tome pre pocetka, nisi hteo poslusati.
Ja sam protiv!Last edited by Black Mamba 24; 25-04-13, 12:11.sigpic
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostSad to cinis kad si napravio razliku, a dzabe pricali o tome pre pocetka, nisi hteo poslusati.
Ja sam protiv!
Originally posted by NebojsaNS View PostBrajkuli je idol prevarant Modji, vidi se odmah. Ne moze nista dobro biti crno-belo, ne ide.
Originally posted by Mladen View PostJa sam za sve dokle ne ugroziš regularnost ovog, sada već diskreditovanog takmičenja od strane tvojih nazovi tipova.
Comment
-
-
Има ли смисла бацати табелу када готово цела лига није скупила жељени минимум и ево полседњих дана типује укупно нас пет ?
Зна се победник, то је можда и једино на крају битно.
Можемо да уведемо и правило да победник ставља учеснику по жељи аватар по свом избору на 15 дана, чисто да не играмо бзвз.
Comment
-
jel moze da se uvede neka jaca nagrada. recimo pobednik bira avatar za sve takmicare na nedelju dana ili tako nesto...malo ce ljudi igrati ako nemaju motiv a realno dobra je ideja za ligu. ja bi igrao ali mi je malo bzvz bez ikakovog uloga.
i dal ovo pravilo od 10-22h se odnosi kad se mogu tipovi postavljati ili kad utakmice moraju biti odigrane..msm jel moze nba ?
Comment
-
Malo je glupo da svima odredjuješ avatar kad otprilike ne poznaješ polovinu učesnika, ne lično, nego ni ovako, da otprilike znaš ko šta voli, i koga šta nervira pa da mu u inat tome namestiš neki avatar ali slažem se da primer kao pobednik, bira nekom ili dvojici, trojici neki avatar po svom izboru.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment