Originally posted by boris03
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Trenutno u toku Welsh Open. Tramp neočekivano ispao u 3. kolu, izgubio od Iranca Vafaeija 4-2. Prvi poraz u best of 7 formatu nakon 28 pobeda.
Malo poznati Jordan Brown došao do polufinala nakon što je u QF dobio Selbija u decideru. Sada razvaljuje Megvajera u SF. Impresivno.
Ipak, Roniju je ovo ogromna šansa za titulu (kakvih neće imati mnogo ako nastavi sa igrom od ove sezone). Imao je mnogo sreće mu je u QF bez borbe predao Karter koji je u odličnoj formi.
Comment
-
Kakva partija HiginsaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Higins sravnio sa zemljom O'Salivena u finalu Players Championshipa, 10-3. O'Saliven postao prvi igrač koji je u jednoj sezoni izgubio 4 finala. Ne treba mu ovakvo brukanje pri kraju karijere realno. Sve bi mu čovek oprostio, pa i to što su ga Selby na Openu Škotske i Higins sad izbrukali, ali poraz od Browna je dno dna. Izgubiti od nekog anonimusa u meču za njegovu prvu titulu je nešto što sebi šampion sveta i neko ko pretenduje na titulu najvećeg ikad koji je igrao ovu igru ne bi smeo dopustiti.
Comment
-
Savršen turnir za Robertsona i odlična uvertira za svetski šampionat.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ispao je Roni sa svetskog.
Moj favorit je Mark Selby, nadam se dobrom turniru za njega.
Prvi favoriti za titulu su Robertson i Trump.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Selby je doktor, kada je na nivou nema mu ravnog.
Čovek prkosi zakonima fizike kako igra safety udarce, lud!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment