Cuvaju se za Sefild.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
Ma O'Sullivan je uvek imao neki problem u glavi, on kad hoce stvarno je milina gledati ga, ali u poslednje vreme retko kad hoce da igra. Valjda ce na svetskom da malo popravi igru, ako ovako nastavi neka bude zadovoljan ako ostane u top 16, mislim da je van top 10 sada. U svakom slucaju Higgins je veliki favorit za svaki turnir, nekako od kad se vratio posle one suspenzije igra kao da ima mnogo toga da dokaze, i stvarno je fenomenalan. Najbolji 'all round' igrac po meni...sigpic
Comment
-
Dobrodosao na forum,drago mi je da jos neko prati snooker,naravno Higgins je glavni faovrit mada Robertson igra dobro kao i Kinez Junhui Ding,pa ocekujem neizvesnost i sjajno finaleDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobrodosao na forum Tony,u pravu si za ronija.On ima problem uglavi,mada ja mislim da mu je dosadno.Kada je osvojio power snooker turnir rekao je da zeli da ima vise takvih turnira i da mu je snooker dosadio bez starijih igraca.Nadam se da ce igrati bolje na svjetskom u sefildu.
Comment
-
Jutros su igrani mecevi 2 runde a u cetvrtfinale su prsoli Lee,Murphy,Trump i Ebdon koji je izbacio Robertsona sa 5-1
Evo rezultata:
Lee-Day 5-2
Murphy-Hang 5-4
Trump-Davis 5-2
Ebdon-Robertson 5-1
Danas se igraju jos mecevi:
Hendry-Ding
Carter-Campbell
Milkins-Selby
Higgins-WaldenDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Auuu evo opet iznenadjnja...
Selby-Carter 5-1
Trump-Ebdon 5-1
Murphy-Higgins 5-2
U toku je mec Ding-Lee,vodi Ding 4-2...
Dakle Ding-Sleby
Murphy-Trump
Polufinalni mecevi.Verovatno Ding ili Murpht osvajaju. ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Sjajan mec trenutno izmedju Selby-a i Dinga..Trenutno 3-1 za Selby-a
Prvi finalista je Trump koji je pobedio Murphy-a sa 5-1 ;)Dreams are coming true.
Comment
-
U finalu China opena igraju Selby-Trump rezultat trenutno 7-5 za Trumpa.
Trump je 25 na svetu i ovo je veliko iznenadjenje a jos u finalu vodiDreams are coming true.
Comment
Comment