Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nezvanicno prvenstvo svijeta u dvorani-Sarajevo 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Zna se ko je No.1 ja neki dan isto bio u Mrkvi...ni tamo nema
    Zato ima u Zmaju
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Zato ima u Zmaju
      e u Zmaju te pitaju dal ces jos...i jos te na kraju pitaju dal ti treba zovnuti taxi

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Bog zna gdje si ti bio,sluze i pitaju treba li jos
        Nova vremena, novi obicaji Secam se da osim mlecne ponude pivo nisi mogao dobiti, pa smo po pivo morali pesaciti 10 koraka

oprosti shminka za spam, mada mu i ovo nekako u temu ide
        Last edited by pecaros; 16-03-13, 16:32.
        sigpic

Comment

• Nije frka, sto vise ispisanih stranica to bolje

Comment

• vidjeh da se brown dosta osporava kao igrac pa izgleda da je demantovao sviju moje misljenje je da nema neku ljepotu izvodjenja udaraca, BH mu je ravan skroz i rijetko ga koristi kao oruzje, cesce igra slice koji je jako mocno oruzje na ovom ledu njegov FH je razoran, tako je danas i dobio mec jednim takvim udarcem i za kraj, posto svi znaju o servisu sve, voleji impresioniran sam kako se postavlja na mrezi i zatvara ugao uz jako brzu reakciju te ga je takvog jako tesko pobijediti kad izadje na mrezu

sutra ce biti jako dobar mec, mannarino ima i znanje i tehniku da ukroti brown-ov servis, samo je pitanje koliko ce moci ako ovaj izadje na mrezu jer nije isto pogoditi passing protiv mektica i browna (danas mu je sve ulazilo kad god je mektic krenuo na mrezu)
            "I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Comment

• Bek je danas bio neprepoznatljiv! Jako je lose bacao lopticu pri servisu i konstantno se mucio sa ubacivanjem prvog. U polju je odlicno igrao do sredine seta, kada je izuzetno pogadjao pasing sotove i u razmjenama bio dosta bolji. Brown se spasio servisima i prvi set odveo u TB u kom je bio bolji. Stekao sam utisak da se Karolu u drugom setu nije ni igralo, pa je ponudio protivniku brdo BPa koje Dustin nije znao iskoristiti. Bek je vidio da je vrag odnio salu, pa se pobrinuo da se u 10. gemu 2. seta mec zavrsi. Dvije duple i greska iz polja su Brownu obezbjedili novu BPu, a ujedno i mec loptu, koju on koristi odlicnim IO FHom iz reterna. I corava koka zrno ubode!

Mr.M, zar nije Dustin zbavio trenera pred pocetak godine? U njegovom drustvu mogu vidjeti samo Gorcica, prema kojem se okrece nakon svakog odlicnog poena
              Inace, Ismar mu je vodic po gradu..kazu da se odlicno provode pa bi mu Sarajevo moglo postati nesto sto je Umag svojevremeno bio Moji

U drugom mecu je razlika u kvaliteti bila ogromna, pa sam zalio sto je Mektic uopste prosao u 1/2. Sigurno bismo gledali bolji tenis da je danas u igri bio Mertl! Manarino od 2. kola djeluje kao najozbiljniji kandidat za titulu. Definitivno je veliki majstor, pa je danas pokazao da moze diktirati igru jakim udarcima, ali da mu strani nisu ni DSovi, kao i perfektni lobovi. Mektic je zaprijetio samo u gemu u kom je Adrian servirao za mec, ali se onih 00-40 brzo pretvorilo u prednost za servera, a nakon asa i kraj meca!

Program je zatvoren finalom dublova, u kom su Brkic i Basic historijskim uspjehom za BH tenis donijeli prvu titulu sa domaceg Celendjera! Bek je nastavio sa jako losim serviranjem i losijom igrom od one koju je prikazivao cijelu sedmicu. Zelenay nije imao kvalitet da nadomjesti taj nedostatak, pa je BH kombinacija slavila u 2 seta. Odrzana je i simpaticna ceremonija proglasenja pobjednika

phoca_thumb_l__MG_7784_resize.JPGphoca_thumb_l__MG_7826_resize.JPG

Ni danas nismo vidjeli veci broj posjetilaca. Cak je i nekolicina istjerana iz dvorane, nakon sto je Brown konstatovao da je ovo ozbiljan turnir, a ne obdaniste
              Da kojim slucajem razumije nas jezik, znao bi da su djeca samo pokusavala reci za koga navijaju...za crnog
              Nezadovoljne majke su izvele djecicu van i nisu se vratile na drugu tribinu, uz konstataciju da Brownu niko nije kriv sto nume digra temisku utakmicu

A potez dana je interakcija Manarina i publike...

Manarino: "Tise, molim vas! ššššššš."
              Osobe iz publike No. 1,2,3...15tak:" ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ ŠŠŠ!!!!ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!!"

Comment

• Imao je trenera na pocetku sezone , mislim da jos saradjuju ali ne prati ga svuda , uglavnom mu rade oni i Kas sad stalno zajedno , nzm ima li Kas trenera posto od pocetka godine igraju dubl zajedno na svakom turniru izuzev msm AO , mozda su i tu igrali zajedno nesto me secanje ne sluzi najbolje.

Inace danas u prenosu TV 1 organizator turnira pricao pola sata dok je trajao mec kao sukomentator i on je nahvalio Brauna kako izlazi svima u susret, slika se sa decom , deli autrograme sto je potpuno suprotno od onoga sto se ovde pise Vidio sam da je nekoliko ljudi otislo iz publike na 15-0 na pocetku nekog gema , nisam znao razlog , je li bas on urgirao ili sta se stvarno desilo ? Ako moze malo detaljnije
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ma ok je on po zavrsetku meceva, ali je na terenu poprilicno nervozan i sve mu smeta. Cim su djeca usla, nekad prije pocetka meca je sudiji rekao da im kaze da budu mirni i gotovo nakon svakog poena se zalio glavnom sudiji. Sudija je rekao da ce ih izbaciti s terena u pauzi na 2-1...ali je nakon izgubljenog prvog poena u pomenutom gemu poludio, pa je izbacivanje momentalno odradjeno

A normalno da ce reci da je Brown ok, nece valjda na TVu pricati o tome kako pravi probleme

Comment

• ma bilo je brownu na mjestu da trazi da se odstrane iz dvorane ona djeca zajedno s mamama... njih tri sjede i razglabaju dok klinci pricaju i deru se za vrijeme poena a jedan od njih je konstantno setao ajd da je prvo kolo ali u polufinalu bas nema smisla mene je iznervirala reakcija tih mama koja je bila kao "pa sta ako su to radili" da ponekad upale i pogledaju koji mec tenisa mozda bi i znale nesto vise
                    "I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Comment

Ma ok je on po zavrsetku meceva, ali je na terenu poprilicno nervozan i sve mu smeta. Cim su djeca usla, nekad prije pocetka meca je sudiji rekao da im kaze da budu mirni i gotovo nakon svakog poena se zalio glavnom sudiji. Sudija je rekao da ce ih izbaciti s terena u pauzi na 2-1...ali je nakon izgubljenog prvog poena u pomenutom gemu poludio, pa je izbacivanje momentalno odradjeno

A normalno da ce reci da je Brown ok, nece valjda na TVu pricati o tome kako pravi probleme
                      To bilo prosle godine ili ove ?
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by valderrama View Post
                        ma bilo je brownu na mjestu da trazi da se odstrane iz dvorane ona djeca zajedno s mamama... njih tri sjede i razglabaju dok klinci pricaju i deru se za vrijeme poena a jedan od njih je konstantno setao ajd da je prvo kolo ali u polufinalu bas nema smisla mene je iznervirala reakcija tih mama koja je bila kao "pa sta ako su to radili" da ponekad upale i pogledaju koji mec tenisa mozda bi i znale nesto vise

Potpis ali nemam pechat,neka sshminka pechatira
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                          To bilo prosle godine ili ove ?
                          jucer Miko, na pocetku meca sa Bekom

Comment

jucer Miko, na pocetku meca sa Bekom
                            Nisam juce primetio da su se klinci menjali ali ako ti tako kazes

Comment

• Covjece, pa ti nista ne citas sto se napise

Comment

Covjece, pa ti nista ne citas sto se napise
                                Pa nisi se dobro izrazio , ja sam u tvom textu shvatio da je trazio da se i skupljaci loptica izbace tj promene pored izbacivanja onih naravno

Comment

Working...
                                X