Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
Rutinira to SelbyOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
John najbolje partije pruza na svetskim sampionatima, tako da ga ne bih otpisivao odmahDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma prejak je Selby i ofanzivno i defanzivno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostNe moze samo tako da se otpise neko ko ima 4 titule prvaka svijeta.
@Mare
Jel tebi Selby najdrazi igrac?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostZa plavusana si znaci.
Kontao sam da sve ovo za Selby-a gledas sa navijacke strane.
Sent from my SamsungOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment